Marcin SF Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 a ja chyba nie dotrę. Sytuacja wyklaruje się do wtorku :[ też mi się szykuje ciężki tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 To gdzie niby ta wigilia miałaby się odbyć? Może bym wpadł na chwilke :clap:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 lipa! lotos zarezerwowany :evil: trzeba coś wymyślić :flesje:w związku z tym, że mało czasu zostało, to nie czekając na głosy tłumu-mamy rezerwację w Karpielówce http://www.karpielowka.com.pl/index.php na godz. 18 na nazwisko Potocka. wszystkich palaczy bardzo przepraszam, ale wolne było tylko dla niepalących ;) To gdzie niby ta wigilia miałaby się odbyć? Może bym wpadł na chwilke :)PozdrawiamRebel, ku*wa, patrz wyżej :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Proszę o jeszcze jedno miejsce...i jakby wyszło nie hallo, to i tak się nie zmarnuje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 rezerwacja jest na ok.20 osób, więc nie powinno być problemu, żeby jeszcze dostawić kilka krzeseł :biggrin: spoko! damy radę! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Rebel, ku*wa, patrz wyżej biggrin.gifNo tak. Nie mozna na PW, GG czy smsem. Trzeba upokorzyć i podeptać publicznie. Tak przy wszystkich. :flesje:ku*wa ja po nocy w pracy jestem :biggrin: :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 weź się w garść i przestań się mazać jak mała dziewczynka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 rezerwacja jest na ok.20 osób, więc nie powinno być problemu, żeby jeszcze dostawić kilka krzeseł :biggrin: spoko! damy radę! :flesje: Hmmm... mam duze watpliwosci czy nas tam bedzie 20stka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Aśka, jak nie dla palaczy to Mamakis za cholerę nie pójdzie. Kopci jak komin.To może jakiś Szwejk, albo inny Sphinx, czy diabli wie co ? Jesli zajdzie taka potrzeba dostosowania sie do panujacych tam zasad to ja z checia moge towarzyszyc i wyjsc na zewnatrz na "dymka" :buttrock: Hmmm... mam duze watpliwosci czy nas tam bedzie 20stka. mniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) mniej ?Owszem mniej... nie wszystkie osoby, ktore znalazly sie na liscie potwierdzalyuczestnictwo. Poza tym jest to dosc droga knajpa jak na forumowe standardy :bigrazz:A wogole to w srode maja gowniane promocje... wino i jakas kaczke.A dzis maja placek po zbojnicku i dzban piwa...No i dochodzi to niepalenie :bigrazz: Jestem bardzo niezadowolony z wyboru miejsca :buttrock: Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 rozumiem, że następnym razem rezerwować tani, brzydki lokal z promocją na piwo i możliwością palenia :] marudzita jak przekupy na bazarze (kup pani jajka, kup pani jajka) To jest wigilia. Nie musicie się odrazu najebać i zjarać do tego ramki szlugów. To będzie akurat ukłon w stronę tych którym palacze przeszkadzają !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 "Owszem mniej...""A wogole to w srode maja gowniane promocje... wino i jakas kaczke..." A ja jak będę to x2 i bardzo lubię wino zwłaszcza gdy je popijam piwem albo innym dużo mocniejszym alko... taniej wtedy wychodzi a i wtedy człowiek nie wraca taki najedzony :bigrazz: :buttrock: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 po pierwsze primo-na wigilii będą ludzie także spoza listy, o czym już pisałam, więc jest spora szansa, że te 20 osób będzie. po drugie primo-propozycja knajpy padła nie z mojej strony, co nie zmienia faktu, że mi to jak najbardziej odpowiada, bo Karpielówka już była testowana forumowo-wigilijnie i jakoś nie było problemu... po trzecie primo-ultimo-Belgu, do cholery jasnej, przestań zrzędzić :buttrock: niebawem Wielkanoc. będziesz miał szansę się wykazać szukając knajpy na forumowe jajeczko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) To jest wigilia. Nie musicie się odrazu najebać i zjarać do tego ramki szlugów. To będzie akurat ukłon w stronę tych którym palacze przeszkadzają !!!Ty akurat nie glosuj bo Ciebie prawdopodobnie nie bedzie jak sam w piatek mowiles :bigrazz: po trzecie primo-ultimo-Belgu, do cholery jasnej, przestań zrzędzić :cool: niebawem Wielkanoc. będziesz miał szansę się wykazać szukając knajpy na forumowe jajeczko :notworthy: Dupa, dupa, dupa :buttrock: Ja chce sie najarac fajkow przy stoliku!! :bigrazz: Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 prawdopodobnie nie jest równe nie będzie. Jescze info oficjalnego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi