Belgu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dokładnie ta :icon_twisted: Uczęszczam tam od ........... 1990 roku :)Ojej... ile wspomnien z Lotosu... dawno tam nie bylem. wiem wiem, a ci co nie mają służbowych śledzi, to wyjadą :bigrazz: ale w taki mrazie kiedy?Proponuje wtorek / sroda. Knajpy nie powinny byc obciazone a i ludzie wiecej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pomysl swietny proponowane miejsca mi tez odpowiadaja wiec ja bede nie ukrywam ze chyba tez bym w tygodniu wolal niz "weekendowo" PozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ojej... ile wspomnien z Lotosu... dawno tam nie bylem.Powiem ci że nic sie nie zmieniło, jedyno co to że Garmażerki już nie ma :) Proponuje wtorek / sroda. Knajpy nie powinny byc obciazone a i ludzie wiecej czasu.Dobry termin :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 to co? środa w Lotosie o 18? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 jutro ;) lub odpuścić robienie w piątek/weekend i zrobic na przykład 19 lub 20 ... byle nie 20.12 w czwartek bo mam duty :wink: to co? środa w Lotosie o 18? :cool: thx za info... :biggrin: pomysł jak najbardziej na miejscu :clap: mi pasi - pod warunkiem że na narty nie wyjadę, ale to od wielu jeszcze czynników zależy :banghead: piątek też może być, ale jak szanowne towarzystwo uważa.. pozdro600 PS. Śledzę temat i dam znać ewentualnie co i jak :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no to stanęło środa 19.12.07 godzina 18:00 w Lotosie :icon_eek: Dajcie rychło znac kto się wybiera i ile nas będzie, to na wszelki wypadek zrobimy rezerwację, dla świętego spokoju. Ja pewnie będę wcześniej bo nie wysiedzę do 17:30 w pracy :banghead: albo może jakiś Kebab wcześniej się zaliczy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no to stanęło środa 19.12.07 godzina 18:00 w Lotosie :banghead: Dajcie rychło znac kto się wybiera i ile nas będzie, to na wszelki wypadek zrobimy rezerwację, dla świętego spokoju. Ja pewnie będę wcześniej bo nie wysiedzę do 17:30 w pracy :biggrin: albo może jakiś Kebab wcześniej się zaliczy ;]Możemy sie tam wczesniej umówić w celu ustalenia Menu itd. :icon_eek: p.s. Moge jutro podjechać i zrobić rezerwacje. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Możemy sie tam wczesniej umówić w celu ustalenia Menu itd. :banghead: p.s. Moge jutro podjechać i zrobić rezerwacje.podjechać i zrobić rezerwację to każdy se może :biggrin: tylko nie wiemy jeszcze na ile osób :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 to może jutro sprawdzimy menu w knajpce ? I czy dobrze chłodzą piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 +JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 to może jutro sprawdzimy menu w knajpce ? I czy dobrze chłodzą piwo ?I TO JEST BARDZO SŁUSZNA KONCEPCJA :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Widze temat chyba będę na wigili i jutero chyba też dam znac na koma.Pozdro normalnie siekiera. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no to do jutra, tylko ja jutro raczej kiele 20, bo zwiedzam Warszawkę puszką. Jak nie będę stał w mega korkach to będę na piwo, a nie na tymbarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Środa 19.12.2007 to bardzo słuszna koncepcja, zapewne się pojawie :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 gdzie to sie miesci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi