Skocz do zawartości

wigilia forumowa

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Aśka napisał:

lipa! lotos zarezerwowany :evil: trzeba coś wymyślić :flesje:

w związku z tym, że mało czasu zostało, to nie czekając na głosy tłumu-mamy rezerwację w Karpielówce http://www.karpielowka.com.pl/index.php na godz. 18 na nazwisko Potocka. wszystkich palaczy bardzo przepraszam, ale wolne było tylko dla niepalących ;)

rebel napisał:

To gdzie niby ta wigilia miałaby się odbyć? Może bym wpadł na chwilke :)

Pozdrawiam

Rebel, ku*wa, patrz wyżej :biggrin:

TATAKIS napisał:

Aśka, jak nie dla palaczy to Mamakis za cholerę nie pójdzie. Kopci jak komin.

To może jakiś Szwejk, albo inny Sphinx, czy diabli wie co ?

Jesli zajdzie taka potrzeba dostosowania sie do panujacych tam zasad to ja z checia moge towarzyszyc i wyjsc na zewnatrz na "dymka" :buttrock:

Belgu napisał:

Hmmm... mam duze watpliwosci czy nas tam bedzie 20stka.

mniej ?

Waldi napisał:

mniej ?

Owszem mniej... nie wszystkie osoby, ktore znalazly sie na liscie potwierdzaly

uczestnictwo. Poza tym jest to dosc droga knajpa jak na forumowe standardy :bigrazz:

A wogole to w srode maja gowniane promocje... wino i jakas kaczke.

A dzis maja placek po zbojnicku i dzban piwa...

No i dochodzi to niepalenie :bigrazz:

Jestem bardzo niezadowolony z wyboru miejsca :buttrock:

Edytowane przez Belgu
Belgu1.gif

rozumiem, że następnym razem rezerwować tani, brzydki lokal z promocją na piwo i możliwością palenia :] marudzita jak przekupy na bazarze (kup pani jajka, kup pani jajka)

To jest wigilia. Nie musicie się odrazu najebać i zjarać do tego ramki szlugów. To będzie akurat ukłon w stronę tych którym palacze przeszkadzają !!!

Belgu napisał:

"Owszem mniej..."

"A wogole to w srode maja gowniane promocje... wino i jakas kaczke..."

A ja jak będę to x2 i bardzo lubię wino zwłaszcza gdy je popijam piwem albo innym dużo mocniejszym alko... taniej wtedy wychodzi a i wtedy człowiek nie wraca taki najedzony :bigrazz: :buttrock: :bigrazz:

po pierwsze primo-na wigilii będą ludzie także spoza listy, o czym już pisałam, więc jest spora szansa, że te 20 osób będzie.

po drugie primo-propozycja knajpy padła nie z mojej strony, co nie zmienia faktu, że mi to jak najbardziej odpowiada, bo Karpielówka już była testowana forumowo-wigilijnie i jakoś nie było problemu...

po trzecie primo-ultimo-Belgu, do cholery jasnej, przestań zrzędzić :buttrock: niebawem Wielkanoc. będziesz miał szansę się wykazać szukając knajpy na forumowe jajeczko :bigrazz:

Marcin SF napisał:

To jest wigilia. Nie musicie się odrazu najebać i zjarać do tego ramki szlugów. To będzie akurat ukłon w stronę tych którym palacze przeszkadzają !!!

Ty akurat nie glosuj bo Ciebie prawdopodobnie nie bedzie jak sam w piatek mowiles :bigrazz:

Aśka napisał:

po trzecie primo-ultimo-Belgu, do cholery jasnej, przestań zrzędzić :cool: niebawem Wielkanoc. będziesz miał szansę się wykazać szukając knajpy na forumowe jajeczko :notworthy:

Dupa, dupa, dupa :buttrock:

Ja chce sie najarac fajkow przy stoliku!! :bigrazz:

Edytowane przez Belgu
Belgu1.gif