jawoska Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dziś odebrałam prawo jazdy z wpisem na dwie kategorie hihi .... Obok fotki: A B .... Nic tylko jutro w trasę. A na Pasterkę to już mus na motocyklu. :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 na pasterke ? to bedzie hardcore :icon_eek: gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 :D GRATULACJE :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomarcon Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Gratuluje!!! A teraz byle do wiosny, ciekawe kiedy przyjdzie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Gratulacje :D :crossy: :bigrazz: :crossy: :crossy: :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawoska Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 :buttrock: Wydawało mi się, że szczytem moich świątecznych marzeń będzie posiadanie prawka, ale ... prezent od Mikołaja przerósł moje oczekiwania: O prezencie w tym wątku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 fajnie,pamietaj o nie jezdzij za tylko za wolno :icon_twisted: gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi