atrawa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jakby mozna było to ja tez poprosiłbym o taki znaczek :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A jaki znaczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A jaki znaczek?? Jeśli chodzi o mnie , to ar2r chodziło o ten piękny znaczekVROC 2008 - z forum wynika, że zamawialiście większą ilość :crossy: pozdrawiam i smutno, że w tym temacie taka cisza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 takiego tez jeszcze nie mam - cos sie nam Wojtaq opoznia. Zaraz wezme go na rozmowe dyscyplinarna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A jaki znaczek?? pocztowy :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam.Jako nowy (ale nieprzeciętnie zapalony :P ), również bardzo bardzo bym prosił o uwzględnienie mojej skromnej postaci przy zamawianiu - rozsyłaniu (?) gadżetów VROC. Szczególnie zależy mi na naszywce VROC oraz tym pięknym znaczku 2008. Moja kurtka jakoś tak nijako wygląda :wink: z góry dzięki :( pozdrawiam i do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kiedy następna "dostawa" naszywek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi