szczeniak Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szacun dla wszystkich, ktorzy pojechali!!! :bigrazz:I JA TEZ SIE DOLACZAM :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 PS: Sam nie wiem Karlo co było gorsze, w sobote 200km w deszczu czy powrot w niedziele na kacu gigancie ale juz na sucho :icon_mrgreen: Tak czy inaczej, niezapomniane wrazenia.da :icon_mrgreen:Xylu gdybym Cię nie znał nie powiedział bym że masz jakieś problemy z koncentracją :wink: A to że czasem ja nie wyhamowałem przed zakrętem lub Ty za wolno w niego wchodziłeś- no cóż - zdarza się :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi