Duke Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam. Potrzebuje pomocy w kupnie prezentu. Chodzi o mi dokladnie o myjke wysokocisnieniowa. Na allegro jest tego pelno ale nie mam zielonego pojecia jaka wybrac. Chce na to przeznaczyc 250zl i do takiej ceny szukam koniecznie z allegro, oczywiscie nowa. Zalezy mi na czasie bo wiadomo jak z tymi transportami róznie bywa u nas a swieta coraz blizej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 szukaj czegos od Karchera Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 co do transportu to proponuję wysyłkę kurierem, Poczta Polska ma przed świętami duże opóźnienia (może nie zawsze ale ja długo czekałem...)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Przenoszę do odpowiedniego działupzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ale do czego ma być ta myjka ? Za 250 zł to rewelacji się nie spodziewaj, wręcz odpuściłbym nowej sztuki za tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Myjka ma być do fury. Wiem nie spodziewam się rewelacji bo dobra to może kosztować 1800zł a nawet 6000zł i więcej. Szukam czegoś prostego i natknąłem się na tą aukcje: http://www.allegro.pl/item276951149_myjka_..._2_03_plus.html jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 DUKE to co proponujesz to lipa ten model zbudowany jest na plastikowych elementach - chodzi głównie o zębatki które szybko sie ścieraja, bądz łamią sie zęby. Jeżeli masz gwarancje to przez rok spokój ale potem do wyrzucenia. Około 60 % zwrotów gwarancyjnych na tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja mam jakiegos no name'a i jak na uzywanie od czasu do czasu rewelacja , nie trzeba pakowac w to od razu niewiadomo jakich pieniedzy. Za te 250 mysle ze kupisz cos ciekawego, moim zdaniem do takiego uzywania raz po raz nie trzeba specjalnie inwestowac w sprzet z wyzszej polki.. wiadomo taki potrzyma dluzej... Jeszcze jedno dla kogo ma byc to prezent;d ? Jak dla tesciowej to.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja mam jakiegos no name'a i jak na uzywanie od czasu do czasu rewelacja , nie trzeba pakowac w to od razu niewiadomo jakich pieniedzy. Za te 250 mysle ze kupisz cos ciekawego, moim zdaniem do takiego uzywania raz po raz nie trzeba specjalnie inwestowac w sprzet z wyzszej polki.. wiadomo taki potrzyma dluzej... Jeszcze jedno dla kogo ma byc to prezent;d ? Jak dla tesciowej to.. j.gif Pewnie prezent został już kupiony ale mimo wszystko dorzuce swoje trzy grosze do dyskusji.Karcher produkuje swoje myjki jakby na dwa rynki.Jest produkcja marketowa,gdzie modele są niedokupienia w profesjonalnych sklepach i produkcja normalna.Te marketowe muszą być tanie a żeby były to muszą być na czymś zaoszczędzone.Otóż pompy w nich stosowane są wykonane z kompozytów i nie mają one nic wspólnego z orginalnym wyrobem Karchera.Poznać jest je łatwo bo końcówka do której przykręca sie węże ciśnieniowe jest plastikowa a nie metalowa.Ja osobiście już takiej myjki nie kupie,bo ta którą miałem po czterech miesiącach użytkowania padła.Zakupiona w Castoramie musiała być przez ich sieć serwisowana.Nie życze nikomu tej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi