wojtaq Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 No to uratowaliscie honor pilskich motocyklistów, szkoda ze was nie spotkałem.Gdybyś jeździł to spotkałbyś niechybnie :icon_mrgreen: Całe miasto dostało okrągłych oczu widząc kilku huncwotów w grudniową słotę. Dziwne, że w gazetach jeszcze nie pisali... Ale co tam - na taniej popularności nam nie zależy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Za starych czasow jeszcze za motorynki :) zima to najlepszy okres do latania k.... po lodzie i sniegu jak ja to robilem :evil: Ale cos zostalo bo zima mnie nie przeraza tylko jak snieg i lod to juz nie ruszam CBR z gazrazu. Mialem malowac sprzeta w zime ale kiedy to zrobie to nie wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Gdybyś jeździł to spotkałbyś niechybnie :D Całe miasto dostało okrągłych oczu widząc kilku huncwotów w grudniową słotę. Dziwne, że w gazetach jeszcze nie pisali... Ale co tam - na taniej popularności nam nie zależy :D Oj jak miasto slyszy dzwiek mojego przelotowego komina L&W to tez dostaje okrągłych oczu ;). Młody słoniku (Kotlara) smigamy jutro ???????? Squod no dokładnie !!! Zawsze jak tylko spadł snieg to tez ganiałem czy to motorynką, czy ogarem czy na końcu jawką to była frajda :P. Pozdro Edytowane 14 Grudnia 2007 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Smigajcie w niedziele to tez sie pisze;] jako plecak badz objezdzacz Waszych popierdolek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 badz objezdzacz Waszych popierdolek :clap: :buttrock: :clap: przemek nie dodawaj sobie hehe :buttrock: wiec latacie dzisiaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 :crossy: witam słyszałem że w sobote ma być ładna pogoda wiec koniec trzymania sprzetów w stajni czas je przewietrzyć wiec w sobote spotykamy sie na trasie :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Czy Husaria slyszala?? jak bedzie slonce i sucho to na pewno stajnie beda puste :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja rozpoczęłam już sezon :banghead::D zimno było ale niewyobrażalnie przyjemnie :flesje::D:D Dzięki Grzesiu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 http://chomikuj.pl/vn-ar2r/13+grudzien a my to nawet pare fotek sobie zroblismy na lodzie. grudzien to oczywiscie pomylka bo poinien byc styczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja również (nie chwaląc się :biggrin: ) rozpoczęłam nieoficjalnie sezon :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 marta chcesz o tym porozmawiac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Nie no, moze przy inej okazji, co? ;) pzdr! Edytowane 8 Lutego 2008 przez martasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja rownież dzisiaj sie przejchałam :icon_mrgreen: mimo 6 miesiaca ciązy :smile: Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalak s51 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ja od grudnia czekałem aż spadnie śnieg żeby spobie poszaleć na śniegu a przy okazji sprawdzi moje umuiejętności :D :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja rownież dzisiaj sie przejchałam :biggrin: mimo 6 miesiaca ciązy :biggrin: :biggrin: Szacuneczek, miejmy nadzieje ze dziecko odziedziczy pasje po matce :crossy:. Michalak s51 chyba cos tego sniegu juz za duzo w tym roku nie bedzie także nici ze sniegowych szaleństw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi