PrzemekB Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale masz wspaniala kobiete ze tyle lata z Toba :icon_mrgreen: no chyba ze to Ty z nia :flesje:Przeczytałem jej co napisałeś...powiedziała: "Boże, przecież to jest wspaniałe!" Heh, dla niej to jest tak samo jak dla mnie pasją :cool: Poza tym ona nie chce siedzieć za kierą. Lubi jechać z tyłu i nie zamieniłaby się ze mną nawet gdybym chciał. Nie musi się skupiać na drodze, widzi więc więcej świata ode mnie, kameruje, fotografuje, czasem huknie w kask jak przeginam ale generalnie lubi ostrą jazdę :smile: Mam to na co dzień i nie zdaję sobie z tego sprawy, jakie mam szczęście. Dopiero jak ktoś mi o tym napisze... Życzę wszystkim takiego plecaczka! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Super zrobione filmiki, piekne krajobrazy, az z przyjemnoscia sie oglada, aby wiecej takich wstawek, ja tez krece filmiki z wyjazdow i wiem ile to pracy,mam pytanie techniczne jaki program uzywasz i jak kamerka,kiedys tez mialem GS500, bardzo fajna maszynka, :buttrock: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Super zrobione filmiki, piekne krajobrazy, az z przyjemnoscia sie oglada, aby wiecej takich wstawek, ja tez krece filmiki z wyjazdow i wiem ile to pracy,mam pytanie techniczne jaki program uzywasz i jak kamerka,kiedys tez mialem GS500, bardzo fajna maszynka, :)Kamera nadaje się do muzeum techniki :biggrin: - pierwsza z serii handycam Sony analogowa 8mm. Jakość nagrań słaba, po zrzuceniu na kompa i kompresji jeszcze gorsza... Składam głównie w Ulead VideoStudio 11.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kamera nadaje się do muzeum techniki :icon_twisted: - pierwsza z serii handycam Sony analogowa 8mm. Jakość nagrań słaba, po zrzuceniu na kompa i kompresji jeszcze gorsza... Składam głównie w Ulead VideoStudio 11.Pozdro Nie przejmuj się starą kamerą- liczy się pomysł i inwencja- a to na 5+Nie dość, że moto takie jak moje to na dodatek super zdjęcia i filmiki :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Przemek,Filmy są zarąbiste, respect :lalag: :lalag: A jak zobaczyłem Sigmę i Pi to się zacząłem po podłodze tarzać :flesje: :flesje: Widzę, że masz podobnie zakręcone pomysły, jak ja czasem. PS. Jeździcie sami czy w grupce? Jakieś wyprawy w tym sezonie, a raczej jakie i kiedy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Przemek,Filmy są zarąbiste, respect :icon_exclaim: :icon_exclaim: A jak zobaczyłem Sigmę i Pi to się zacząłem po podłodze tarzać :icon_exclaim: :biggrin: Widzę, że masz podobnie zakręcone pomysły, jak ja czasem. PS. Jeździcie sami czy w grupce? Jakieś wyprawy w tym sezonie, a raczej jakie i kiedy :icon_exclaim:Jeździmy na dalsze wypady sami... Tak jakoś wychodzi bo nie ma chętnych, nie w tym terminie, nie tam itd.Poza tym pewnie wszyscy kłamią bo prawdziwym powodem jest to, że nikt nie chce się wlec za GS`em :buttrock: i wcale im się nie dziwię hehe.Ten sezon to prawdopodobnie kilka tygodni śmigania po Alpach.Dzięki za dobre słowo o filmach :smile: Jak znajdę czas to dokończę film z wyprawy do Portugalii. Pozdro Edytowane 16 Lutego 2008 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Nie mój film ale świetnie skręcony i pokazuje kilka przełęczy w Szwajcarii i więcej.... Po obejrzeniu już wiem gdzie pojadę w tym roku :icon_mrgreen: SUIZA2006 P.S. Zachęcam do umieszczania w tym temacie linków do filmików z podróży. Jest to bardzo pomocne w planowaniu wycieczek. Pod linkiem piszcie krótkie info o czym jest film.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didymos Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 PrzemekB - filmy rewelacja :icon_twisted: Czekam z niecierpliwością na relacj z portugalii :icon_question: pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Super film z Grossglockner. To właśnie mój cel w tym sezonie. Mam nadzieję że wszystko wypali i będę mógł tam pojechać :biggrin: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Zainspirowany filmikami Przemka swoją trase na lazurowe wybrzeże poprowadzilem przez Alpy :biggrin: Boję się tylko czy na poczatku września nie będzie tam za zimno. Ale co tam - ciepłe ubranka, grzane manety i można jechac. BTW-przed wyjazdem musze kupic nowe opony - lepiej kupić jakieś sportowe które będą sie super trzymać ale zlecą dosć szybko (myśle o Dunlop Qualifier) czy jakies turystyczno-sportowe które beda nieco mniej przyczepne ale wytrztmają o wiele dłużej? Z turyst-sport biorę pod uwagę nowe Dunlop RoadSmart lub Continental RoadAttack. Pozdrawiam Edytowane 22 Marca 2008 przez bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) PrzemekB - filmy rewelacja ;) Czekam z niecierpliwością na relacj z portugalii :crossy: pozdr..(Edytuje post żeby wszystko było w jednym miejscu) MoToHiSzPaNia 2006- część 1MoToHiSzPaNiA 2006- część 2MoToHiSzPaNiA 2006- część 3MoToHiSzPaNiA 2006- część 4 Miłego oglądania.Pozdrawiamy Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Poprzednie filmy byly swietne... do MotoHiszpani brak słów - zajebiaszczo zrobiony, a sama wyprawa niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabinek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przemek! gratulacje!!!najlepsza Malta! pomysł z McPlanetą czad!!!!!!!!!!!! Hiszpanie tez robiłeś w Ulead?mozesz mi powiedziec co to za muzyka tuz przed McPlanetą leciała jak były napisy o mgle? odzielne gratulacje dla Joanny! Kozacka dziwczyna! :icon_twisted:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przemek! gratulacje!!!najlepsza Malta! pomysł z McPlanetą czad!!!!!!!!!!!! Hiszpanie tez robiłeś w Ulead?mozesz mi powiedziec co to za muzyka tuz przed McPlanetą leciała jak były napisy o mgle? odzielne gratulacje dla Joanny! Kozacka dziwczyna! :D)Dzięki! :) Ten kawałek to soundtrack z filmu "Requiem for a dream" pt: summer overture.Hiszpanie robiłem w nowym dla mnie programie- Edius. P.S. Asia to skarb :) . Jest zapalona do latania tak samo jak ja (jeśli nie bardziej :bigrazz: ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dziś kolejny odcinek alpejskich przygód :bigrazz: Silvretta 2008 Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi