walther Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy ktoś z Was wie czym (jakim kluczem) otworzyć schowek w zbiorniku paliwa K-750? Mam taki egzemplarz ale zamek schowka jest zapchany jakimś mówiąc krótko syfem. Doczyściłem ile mogłem ale nie mogę tego otworzyć. Będę wdzięczny za jakiś rysunek, zdjęcie lub wymiary tego kluczyka. Otwierałby się pewnie oryginalnym kluczykiem ale nie wiem jak on dokładnie wygląda gdyż mój egzemplarz ma stacyjkę od ciągnika i kluczyk też od takiego cudu techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy ktoś z Was wie czym (jakim kluczem) otworzyć schowek w zbiorniku paliwa K-750? Mam taki egzemplarz ale zamek schowka jest zapchany jakimś mówiąc krótko syfem. Doczyściłem ile mogłem ale nie mogę tego otworzyć. Będę wdzięczny za jakiś rysunek, zdjęcie lub wymiary tego kluczyka. Otwierałby się pewnie oryginalnym kluczykiem ale nie wiem jak on dokładnie wygląda gdyż mój egzemplarz ma stacyjkę od ciągnika i kluczyk też od takiego cudu technikiKlucz na postać preta fi 5 mm sfrezowanego na końcu w kwadrat o wymiarach 4x4 mm. Druga strona to po prostu kawałek przyspawanej owalnej blaszki umożliwiajacej przekręcanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Klucz na postać preta fi 5 mm sfrezowanego na końcu w kwadrat o wymiarach 4x4 mm. Druga strona to po prostu kawałek przyspawanej owalnej blaszki umożliwiajacej przekręcanie.Moze pokaz jakies zdjecia bo u wiekszosci ludzi jest to zamykane na zwykla srubke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Moze pokaz jakies zdjecia bo u wiekszosci ludzi jest to zamykane na zwykla srubke.Oryginalne zamkniecie to srubka z otworem w którym wykonane jest gniazdo 4-kątne. Wsadza się w niego mniej więcej taki klucz jak tu (tylko brzydszy :) ): http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=269951150A tu całe zamkniecie identyczne z Kaśkowym i M72: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=249315071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walther Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dzięki za info. Póki co z konieczności otworzyłem zwykłym śrubokrętem a kluczyk dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi