Zmucha Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Dziękuję wszystkim za udzielone mi informacje. Zdecydowałem i od piątku śmigam już nowym VZR-em. Przez dwa dni zrobiłem 400 km i nie mogę się od niego odlepić . Jest wspaniały , jedyny mankament to skrzynia biegów strzelająca jak ruski karabin, ale co tam-jest na gwarancji . Pozdrowienia i do zobaczenia na trasie. Witam. Gratuluje wyboru :) Jaki kolorek? Niech zgadnę... czarny :):):) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darmoto Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam. Gratuluje wyboru :) Jaki kolorek? Niech zgadnę... czarny :):):) Pozdrawiam. Dziękuje bardzo. Jeżeli chodzi o kolor to nie zgadłeś ... srebrny , ubralem już go całego , to co było oryginalnego to kupiłem w Suzuki , pozostałe dodatki Kuryakyn . Zastanawiam się teraz nad wydechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venture2008 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 witam miałem m109r przez 2 lata motor super stylistycznie,jazda na nim to sama przyjemnosc,silnikowo prawie jak scigacz,kupujac taki motor trzeba jednak miec pojecie o jezdzie na motorach na pewno nie jest to jako motor dla poczatkujacych wady ktore zauwazylem to tak jak wczesniej ktos pisał głosna skrzynia biegów(byc moze spowodowane to jest duza moca silnika) i brak ładnej szyby bo powyzej 120 km/h to zostaje tylko walka z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastex Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam wszystkich. Mam mały problem. jestem nowym tutaj i chce kupić sobie fajnego cruisera. Interesują mnie tylko dwa modele. WARRIOR lub też INTRUDER 1800 . Może ktoś doradzi na czym się oprzeć i do wybrać??? Muszę zaznaczyć, że mam 36 lat i teksty ta maszyna jest dla ciebie za mocna do mnie nie docierają. Nie zależy mi na szaleństwach młodzieńczych tylko te dwie maszyny mi się po prostu podobają... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 WARRIOR lub też INTRUDER 1800 . Nic mądrzejszego, niż w tym wątku napisałem, już nie dopiszę :wink: :wink: .... Je3żeli masz konkretne pytania, dotyczące VZR, to dawaj - postaram się odpowiedzieć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi