Skocz do zawartości

Porównanie Warriora i VZR 1800R

smoq73
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za udzielone mi informacje. Zdecydowałem i od piątku śmigam już nowym VZR-em.

Przez dwa dni zrobiłem 400 km i nie mogę się od niego odlepić . Jest wspaniały , jedyny mankament to skrzynia biegów strzelająca jak ruski karabin, ale co tam-jest na gwarancji .

Pozdrowienia i do zobaczenia na trasie.

Witam.

Gratuluje wyboru :)

Jaki kolorek? Niech zgadnę... czarny :):):)

Pozdrawiam.

Witam.

Gratuluje wyboru :)

Jaki kolorek? Niech zgadnę... czarny :):):)

Pozdrawiam.

Dziękuje bardzo. Jeżeli chodzi o kolor to nie zgadłeś ... srebrny , ubralem już go całego , to co było oryginalnego to kupiłem w Suzuki , pozostałe dodatki Kuryakyn . Zastanawiam się teraz nad wydechem.

• 3 tygodnie później...

witam

miałem m109r przez 2 lata

motor super stylistycznie,jazda na nim to sama przyjemnosc,silnikowo prawie jak scigacz,kupujac taki motor trzeba jednak miec pojecie o jezdzie na motorach na pewno nie jest to jako motor dla poczatkujacych

wady ktore zauwazylem to tak jak wczesniej ktos pisał głosna skrzynia biegów(byc moze spowodowane to jest duza moca silnika) i brak ładnej szyby bo powyzej 120 km/h to zostaje tylko walka z wiatrem

• 4 miesiące temu...

Witam wszystkich.

Mam mały problem. jestem nowym tutaj i chce kupić sobie fajnego cruisera. Interesują mnie tylko dwa modele. WARRIOR lub też INTRUDER 1800 .

Może ktoś doradzi na czym się oprzeć i do wybrać???

Muszę zaznaczyć, że mam 36 lat i teksty ta maszyna jest dla ciebie za mocna do mnie nie docierają. Nie zależy mi na szaleństwach młodzieńczych tylko te dwie maszyny mi się po prostu podobają...

Pozdro