melvin0789 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 o ten z tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ale Cruisera z 70 KM silnikiem ważacego razem z kierowca dobrze ponad 300 kg nie tak łatwo postawić na koło jak R1 czy innego GSXRa. Jak na to wpadłeś, drogi Watsonie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 jak ktorys zrobi stoppie to zaczne komentowac :icon_razz: dokladnie tak! czekam na taki filnik, a tak na marginesie to ciekawy jestem ile wytrzyma glowka ramy w tych motocyklach, przeciez tam jest duzo wieksze obciazenie bo calkiem inny kat glowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak na to wpadłeś, drogi Watsonie? :icon_biggrin: Po pierwszej przejażdzce R1 Sherlocku :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Heh niecodzienny widok :icon_razz: . Ale widziałem juz podobnego osobnika tez na intruderze co na kole próbował heh nawet mu wychodziło. Nawet poczuł sie doceniony jak mu piwo postawiłem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi