bartusdr Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 kelpi80-Dzieki za rady -już sie zarejestrowałem i napisałem do gościa meila po angielsku -mam nadzieje że zrozumie i odpisze. Jak myslicie ile może kosztowac wysyłka takiego wydechu z niemiec do polski? Witam. wysyłka do polski będzie pewnie kosztowała z 20€ :D plus przelew kasy na niemieckie konto ;) pozdrawiam P.S. "leichte kratzspuren durch umfaller" no ale do cross-a to ryski sie nie liczą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Jest taka opcja jak -za pobraniem?Żebym mu zapłacił po otrzymaniu przesyłki -nie przeleju mu kasy znim nie dostane wydechu.;) leichte kratzspuren durch umfaller- yyyyyyyyyy yyyyyyyyy :biggrin: Czyli co -mocno zrysowany? Edytowane 1 Grudnia 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 nie ma! nikt nie bedzie wydawał 20euro na wysyłke i czekał 2 tgodnie az kasa do niego wróci o ile Polak odbierze Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraba1 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 leichte kratzspuren durch umfaller- yyyyyyyyyy yyyyyyyyy Czyli co -mocno zrysowany? lekko zarysowany przez upadki(tłumaczenie dosłowne) kupiłem kurtke w rajchu i za przesylke gosciu doliczyl trzydziesci pare zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Już w miare sie dogadalem z gosciem,problem w tym że nie wiem jak rozwiazac kwestie przelewu-chce 150 euro,jak mam mu przelac kwote w euro-jeszcze sie go spytam czy moge mu zaplacic w złotych.Bede musiał popytac chyba w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Spróbuj przez Wester-Union. Przy 150 Euro opłata pewnie jakieś 40 zł. Kasa do wzięcia jeszcze tego dnia jak uruchomisz w banku przekaz. Problem w tym że Niemcy często nie wiedzą co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respe Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wg mnie zeby przelac w euro, musisz miec konto walutowe w Polsce. Idz do banku i zapytaj co zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 możesz też wpłacić w banku kolesiowi na konto, ale zedrą jak w western union. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 stary zaloz paypal i sie nie boj , ja kupilem gogle od goscia z hawajow i musialem mu wczesniej zaplacic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Już w miare sie dogadalem z gosciem,problem w tym że nie wiem jak rozwiazac kwestie przelewu-chce 150 euro,jak mam mu przelac kwote w euro-jeszcze sie go spytam czy moge mu zaplacic w złotych.Bede musiał popytac chyba w banku Mozesz wyprobowac serwis PayPal. Tam oplaty sa chyba najmniejsze i na ebayu wiele osob korzysta z tego typu platnosci. WU strasznie zdziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) stary zaloz paypal i sie nie boj Co to takiego -pierwsze słysze :) :) Serwis Paypal- 3 rodzaje konta-stworze osobiste czy trzeba płacić za utzrymanie u nich konta? Edytowane 1 Grudnia 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jakie opłaty najnizsze w Paypalu???? Tam nie ma opłat - jak ktos nie korzysta to niech sie nie odzywa wogole!! W PP nie ma oplat przy wysyłaniu kasy, sa tylko opłaty jesli jestes sprzedajacym. Nie chcesz miec problemu z kolesiem i sie pierniczyc z tym 3 tyg. Zakadaj paypal - płacisz , koles w tej samej sekundzie wie ze zapałciłes i wysyła. Po kupienieu na Ebay PP sam podlicza wszystko , dodajesz ewentualnie jeszcze kwote za przesyłke jesli jest inna niz w opisie aukcji i klikasz zapłac i PP juz pałci. Sam se przelicza po kursie bakowym i płacie w takiej waluce w jakiej chce sprzedajcy, a tobie sciąga złocisze z konta. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Świetna sparawa z tym PP.Stworzyłem konto i wszystko byłoby ok gdyby nie to że obsługuje tylko karty maste card i visa a ja posiadam MAESTRO(bank ing) i ....... z tego chyba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Świetna sparawa z tym PP.Stworzyłem konto i wszystko byłoby ok gdyby nie to że obsługuje tylko karty maste card i visa a ja posiadam MAESTRO(bank ing) i ....... z tego chyba:( Dogadaj sie z nim czy przyjmuje platnosc przez paypal. Sporo ludzi tego nie akcptuje. Jak sie zgodzi slij kase do mnie i ja mu przeleje :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Świetna sparawa z tym PP.Stworzyłem konto i wszystko byłoby ok gdyby nie to że obsługuje tylko karty maste card i visa a ja posiadam MAESTRO(bank ing) i ....... z tego chyba:( No to sobie zrob te VISE, ofert jest tyle na rynku ze tylko wybierac! No i zeby byla wypukla zadne electron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi