goja Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Drodzy Forumowicze!Niektórzy z was na pewno pamiętają zloty motocykli zabytkowych w Iławie. Niestety od kilku lat nie ma chętnych aby taki zlot zorganizować. Całkiem niedawno pojawiło się światełko w tunelu i jest szansa, aby w przyszłym roku zaprosić was na zlot, stąd moje pytanie i zarazem prośba:ilu z was chciałoby zaszczycić Iławę swoją obecnością i jak chcielibyście, żeby ten zlot miłośników 2oo wyglądał?Czy pozostać przy tradycji zlotu weteranów, czy jednak zorganizować zlot otwarty?Jaki termin byłby najdogodniejszy?Liczę na wasze pomysły i żywą dyskusję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcone Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jeśli byłby zlot otwarty to z miłą chęcią bym się wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 siema, pewnie że przyjade, wkońcu mam niedaleko ; ) ps. znamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Na dwóch zlotach byłem w Iławie i oba miło wspominam, najwazniejsze aby nie nakładał sie z zlote u papy wtedy na peno bedzie duzo chętnych,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 St@f nic się nie martw - wybierzemy taki termin, żeby nie kolidował z innymi zlotami a miło wspominasz bo?Jakieś szczegóły, propozycje, życzenia???Na razie zlot jest w planach, więc wiele można zrobić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zlot w Iławie? Jak najbardziej jestem za. W końcu bym poznał trochę iławskiej motocyklowej braci. I tak zawsze nerw mnie szarpie jak siedzę w Iławie i przez okno obserwuję jak ktoś beztrosko lata a moja baby w garażu w Olsztynie stoi. Trzeba poczekać do czasu, aż będzie jakiś kalendarz zlotów na 2008 rok i ładnie się wstrzelić w termin. Dobrze by było gdyby zrobić w terminie jakiejś większej imprezy w Iławie - to by też na pewno ludzi ściągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Myślę że najlepiej byloby aby to był zlot otwarty, życzenia? aby pogoda dopisala :bigrazz: bo jak ostatnio sie wybralem to w jedna stronę w deszczu smigałem a na miejscu sloneczko, pamietam tez w jezdzcie na zlot droga sie rozplyneła po deszczu (bodajrze glina była tam :wink: ) ale wszyscy dali rade przy wyjeździe na parade, propozycje? mysle (bo nie pamiętam) żeby śłużby miejskie wciągnąc w organizacje przejazdu zlotu do centrum aby uniknąc dluższych przestojów w czasie jazdy, co mi sie podobalo ?? oczywiście klimat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi