Suchys4 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam.Mam problem z odpaleniem zimnego KTM-a. Łapie dopiero po nalaniu paliwa do cylindra. Jak chwile pochodzi i sie nagrzeje to pozniej pali normalnie. Wie ktos moze co mu dolega??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) ssanie sprawne ?jak kompresja ? Edytowane 29 Listopada 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchys4 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jesli chodzi o ssanie to nie wiem czy sprawne.Co do kompresji to silnik po kapitalnym remoncie, nie przejechalem jeszcze nawet metra.Jak mozna sprawdzic to ssanie??? Jak je wykrecam z gaznika i poruszam manetka od ssania to sie takm jakis tloczek przesowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 no jeśli ssanie dajesz tłoczek sie podnosi , wyczyść gaźnik powinno być ok. jak ja miałem sete, to koleś mówił mi że przed odpaleniem mam motor przechylić na bok żeby sie przelał gaźnik, ale czy to coś dawało? nie pamietam bo dawno było:)ale to chyba nie jest prawidłowe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchys4 Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ssanie dobre, dzisiaj sprawdzalem. Na 100% to bedzie cos z gaznikiem. Musze go przeczyscic bo dzisiaj po przejachaniu paru metrow wogole sie chyba zatkal. Silnik na wolnych gasnie, po dodanu gazu nie rowno procuje i strasznie dziwnie sie wkreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 wyczyść gaźnik, zmień moze filtr paliwa (o ile masz, jak nie to go koniecznie załoz) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi