Pawel Opublikowano 29 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 Końcówki, czyli ciężarki, mam nadzieję, że dobrze się zrozumieliśmy :-). Sa mocowane na śrubę M6 pod klucz ampolowy 6mm, ale w stojącym obok GSX600F (aż poszedłem do garażu, bo mnie temat zainteresował, hehe) jest pod śrubokręt krzyżakowy ! Powiedz mi po co Ci te informacje, to może mi będzi łatrwiej zrobić pomiary parametrów, które Cię interesują ? Inna sprawa, to muszę pognać po sufmiarkę do warsztztu, więce pewnie to zrobię jutro. Chcesz zapodac końcówki od GS`a do R6??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Pozwole sobie skrobnac do Ciebie maila, wszystko wytlumacze! Pozdrowienia Marccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi