Skocz do zawartości

GSX 1400

MisterBIG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, tysiaczny egzemplaz z "wgniotka" w trakcie transportu. :icon_rolleyes:

Nie kupilbym bo nie lubie kretaczy. Przeciez mozna napisac ze jest taka i taka wgniotka bo ktos kiedys leciuchno sie wykopyrtnal, ze podjedziemy sobie na serwis zbadac motocykl, sprawdzimy od A do Z, dam jakas gwarancje rozruchowa, porozmawiamy szczerze - i nie wieze ze jesli jest wszystko ok to nie dojdzie do spisania umowy przy kawce lub herbatce.

Kupowalem auto, znalem jego wady i jeszcze gosc dal mi na pismie gwarancje na silnik, ze przez rok pokrywa wszystkie koszta naprawy silnika. Niestety nie mial okazji, bo wszystko gra. Byl pewny i wiedzial co sprzedaje.

Coz dodac, kochana Szwecja w ktorej jestem.

respe napisał:

Kurcze, tysiaczny egzemplaz z "wgniotka" w trakcie transportu. :notworthy:

Nie kupilbym bo nie lubie kretaczy. Przeciez mozna napisac ze jest taka i taka wgniotka bo ktos kiedys leciuchno sie wykopyrtnal, ze podjedziemy sobie na serwis zbadac motocykl, sprawdzimy od A do Z, dam jakas gwarancje rozruchowa, porozmawiamy szczerze - i nie wieze ze jesli jest wszystko ok to nie dojdzie do spisania umowy przy kawce lub herbatce.

Kupowalem auto, znalem jego wady i jeszcze gosc dal mi na pismie gwarancje na silnik, ze przez rok pokrywa wszystkie koszta naprawy silnika. Niestety nie mial okazji, bo wszystko gra. Byl pewny i wiedzial co sprzedaje.

nie kupil bys bo koles napisal ze wgniotka powstala w czasie transportu a nie np podczas gleby parkingowej ?:|

jesli takiego czlowieka nazywasz kretaczem to chyba dawno nie byles w Polsce :wink:

Moto jak na moje oko wyglada super, a w tym ze wystawione jest po raz drugi nie widze nic zlego, znam ludzi ktorzy sprzedawali igły po pol roku...

peter napisał:

nie kupil bys bo koles napisal ze wgniotka powstala w czasie transportu a nie np podczas gleby parkingowej ?:|

jesli takiego czlowieka nazywasz kretaczem to chyba dawno nie byles w Polsce :)

- Dokladnie tak, bo nie chodzi o samo uszkodzenie, zapewne jest to "pierdola". Chodzi o fakt, ze ktos jest nieszczery wobec mnie a ja bajek nie kupuje.Innymi slowy nie wierze w tekst, ze przewrocil sie w transporcie. Co prawda moze to byc wyjatek, ale on tylko potwierdza regule. Ogladam mase sprzetow na necie i wieeele ma wgniecenia na baku po wywrotkach w transporcie. Litosci!

peter napisał:

Moto jak na moje oko wyglada super, a w tym ze wystawione jest po raz drugi nie widze nic zlego, znam ludzi ktorzy sprzedawali igły po pol roku...

Igla nie igla, moze to tez swiadczyc ze niejeden robil ogledziny i podziekowal. Skoro cena jest kuszaca (a jest, bo ten sam motocykl w Szwecji, w tym podobnym malowaniu i z rocznika '02 oraz '03 kosztuje na nasze:

1) gsx 1400 23.200 zl

2) gsx 1400 22.400 zl

3) gsx 1400 24.000 zl

Biorac pod uwage, ze w Szwecji motocykle nie sa specjalnie drogie a przy tym, ze nie ma na drogach padaki, to ten z allegro przy tych niebitych-szwedzkich jest jak za darmo.

Pozdro

Edytowane przez respe

Siedzac przed kompem nie udowodnisz ze moto to szrot, jedynie dla tego ze jest w dobrej kasie i ma wgniotke na baku. Pozatym gsx 14000 to malo popularne moto w PL, wiec nic dziwnego ze jest male zainteresowanie i do tego nie w sezonie. Ale jak napisales MOZE to o czyms swiadczyc. Ja wystawialem moja DRZ chyba z 5 razy i nikt nie ogladal, wkoncu przyjechal kupiec i zabral :)

Jedyna rada to pojechac i obejrzec bo po zdjeciach nikt Ci nic nie powie. Wedlug mnie ten temat nie powinien sie znajdowac w tym dziale

pzdr

respe napisał:

Kurcze, tysiaczny egzemplaz z "wgniotka" w trakcie transportu. :banghead:

o jessssssssssssssssso nastepny bardziej szwedzki od szweda :lapad: powinienes dodac U NAS W SZWECJI :icon_exclaim:

siedzisz w szwejci w kraju gdzie wilgotnosc i zasolenie powietrza jest tak duze ze wszystko rdzewieje w oczach i krytykujesz faceta chcacego sprzedac moto

znasz czlowieka :)

widziales moto :D

to co ty mozesz powiedziec :icon_question:

a tak na marginesie nie raz widzialem jak przewozone sa motory i nie zdziwil bym sie ze wgnieciono cos podczas transportu

nie wypowiadm sie w takich tematach jak nie znam sprzedajacego ani sprzeta :icon_twisted:

jak juz musisz to uzyj jakiegos argumentu widocznego na zdjeciach a nie ceny ze szwecji :banghead:

pzdr

cubamen napisał:

o jessssssssssssssssso nastepny bardziej szwedzki od szweda :lapad: powinienes dodac U NAS W SZWECJI :)

siedzisz w szwejci w kraju gdzie wilgotnosc i zasolenie powietrza jest tak duze ze wszystko rdzewieje w oczach i krytykujesz faceta chcacego sprzedac moto

znasz czlowieka :)

widziales moto :D

to co ty mozesz powiedziec :P

a tak na marginesie nie raz widzialem jak przewozone sa motory i nie zdziwil bym sie ze wgnieciono cos podczas transportu

nie wypowiadm sie w takich tematach jak nie znam sprzedajacego ani sprzeta :flesje:

jak juz musisz to uzyj jakiegos argumentu widocznego na zdjeciach a nie ceny ze szwecji :banghead:

pzdr

Po pierwsze nie "bardziej szwedzki", a nawet zeglbym wcale szwedzki. Po prostu odetchnac idzie na mysl, ze nie jestem tu skazany na takie walki. A gdybym mial cos dodac to dodalbym bez namyslu.

Po drugie: Jakie zasolenie, jakie rdzewienie i jaka wilgotnosc? Tej jesieni nie spadlo prawie nic deszczu w moich stronach, wiosna rowniez niewiele (jestem w poludniowej Szwecji). Poza tym bawie sie w porownywanie temperatur Szwecja - Polska i cala jesien o kilka stopni cieplejsza tu niz w Polsce. Latem cholerne upaly. Sniegu poki co bylo w tym roku moze dwa dni (i zniknal momentalnie). To co piszesz to jakies legendy i bajrony, wiec wybacz bo z tego co piszesz wynika ze w Polsce to susza a tutaj to pod woda ludzie zyja (zasolona)!

Po drugie znajac sprzedajacego i sprzeta mozna powiedziec napewno wiecej, co nie oznacza ze znajac jego opis z ogloszenia i widzac zdjecie moto nie wolno slowa wypowiedziec, bo zaraz ktos ma wonty ze czlowiek zabiera glos! Czy ja mowie, ze to padaka na 100 %? Mowie, ze podejrzane jest to co jest podejrzane (ilez to sprzetow uszkadza sie w transporcie na przykladowym allegro, czy tam otomoto. Ilez sprzetow jest po dziadkach emerytach, ilez od kobiet i ilez jezdzonych turystycznie skatowanych makabrycznie ?

Ktos pyta o moto, moze nie wie ze takie gadki to standart w ogloszeniach, wiec lepiej go wyczulic na to gdy pojedzie z zamiarem kupna nie ?

Browar i pozdrowienia ;)

do zajc: Chcialem zerknac na ta Honde Twoja, masz gdzies zdjecia na necie ? Mam szczere zamiary !

Edytowane przez respe