MAXDEMAGE Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 witam wszystkich mam problem z silnikiem sciepałem głowice zeby wymienic uszczelke a teraz trzeba ja załozyc no wiec niewiem jakimi mometami maja byc dokercane sróby w głowicy i na wałkach?? jakie powinny byc wartosci luzów te w gronej czy dolnej granicy..prosze o odpowiedz pilnie z góry dzieki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tu znajdziesz manual:http://blackbears.ru/index_en.php?get=manualA jesli pytasz o luzy to domyslam sie ze chodzi o luzy zaworowe. Ssace 0,15-0,24mm, wydechowe 0,22-0,31mm. Jesli luzy zaworowe mieszcza sie w tych granicah to jest ok :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAXDEMAGE Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 no dzieki dobrze wiedziec:) a jak z tymi mometami jest ..?? jak dokrecac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawic Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Wszystko w manualu jest, łącznie z koleinością Edytowane 26 Listopada 2007 przez jawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAXDEMAGE Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 tylko nie posiadam go czy ktos mogł mi podac ?? z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 PiotrekRR podał Ci linka do strony gdzie masz manuala.Wystarczy go zassać do kompa. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi