mleczyk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam serdecznie Czy ktoś mógł by mi podać krok po kroku jak zdemontować akumulator w motocyklu Honda VT 600 C Shadow?Nie wiem jak i z której strony się do tego zabrać a nie chec za dużo naodkręcać a potem zle to poskładać?Pozdrawiam i z góry thx za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Chłopie nie miałem nigdy VT ale na pewno jest to dziecinnie proste. Wiesz gdzie masz aku? Z której strony? Pod którym boczkiem? Jeśli tak, to musisz tylko znaleźć śruby mocujące boczek, zdemontować go i po bólu. Tego nie można źle zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tego nie można źle zrobić... najpirw odkreca sie minusowa kleme :notworthy: przy ponownym montazu przykreca sie najpierw plusowa a konczy operacje przykrecajac minusowa :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 najpirw odkreca sie minusowa kleme :notworthy: przy ponownym montazu przykreca sie najpierw plusowa a konczy operacje przykrecajac minusowa :icon_mrgreen: pzdr Nie wiem jak jest w VT, ale u mnie w Virago nie wyjmiesz aku jak nie odłączysz najpierw klemy "-". Podobnie z montażem. Nie włożysz jak nie podepniesz najpierw "+" :icon_mrgreen: Podejrzewam, że w większości Japończyków tak jest :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi