misiu_ziom Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 tak jak w temacie .. http://www.allegro.pl/item272995650_honda_nsr_125.html Śmiesznie to wygląda że ten tył i boczne plastiki sa takie matowe a bak i czacha sa takie 'świecące' .. Czy tak byly oryginalnie malowane NSR'ki czy macie jakies podejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Często przeglądam sobie allegro z nudów i takiego malowania to jeszcze nie widziałem :icon_twisted: :icon_evil: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 hehe to tak jak ja :icon_twisted: ale wracając do tematu.. właśnie mnie to dziwi bo ja już się spotkałem z takim malowaniem 2 razy.. tyle że tej drugiej NSR'ki już nie ma wystawionej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 byly takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 A wie ktoś coś o tym więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) mój kumpel kopił taką nsr niedawno z miesiąc temu i tez ma boczne owiewki w macie ale jego jest bez naklejek. ja osobiście nie słyszałem żeby to malowanie było oryginalne. Edytowane 25 Listopada 2007 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 mój kumpel kopił tata nsr niedawno z miesiąc temu A po Polsku, można ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 eh.. jedni mówią tak jedni tak.. to w końcu jaka jest prawda ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 To chcecie mi powiedzieć, że niby połowa moto jest błyszcząca, a reszta w macie?? :( :icon_razz: Nie chce mi się wierzyć :flesje: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Sprawdź na bikepics i bikez.com. Powinno Cię naprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi