Bart3z Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czemu każesz mi tak długo czekać :clap:Nie moja wina, że mam tak daleko do Ciebie :banghead: W przyszłym roku będę miał jeszcze dalej... :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie moja wina, że mam tak daleko do Ciebie :biggrin: W przyszłym roku będę miał jeszcze dalej... :biggrin: Przeprowadzasz sie? Nie pękaj, mam troche litrów paliwa w piwnicy i w przyszłym sezonie w którymś z pierwszych ciepłych weekendów wpadam do Skorzęcina. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Przeprowadzasz sie? Nie pękaj, mam troche litrów paliwa w piwnicy i w przyszłym sezonie w którymś z pierwszych ciepłych weekendów wpadam do Skorzęcina. :)Na studia do Suchej Beskidzkiej :biggrin: To trzeba będzie się zgadać... Ale jedziesz bez dziewczyny i nie ma innej opcji :buttrock: :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Hmmm... planowałem co innego, ale ok, drzewa do lasu brać nie będę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja zwykle w sobote sprzątam :icon_eek:Mam tu moda chyba, nie pękaj :PJak masz to musze ten błąd Zgłosić do Admina :icon_mrgreen: Nie spamować mi tu bo zamkne :icon_mrgreen: ...................... temat. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tamat zamknąłem w Borkach 3 tygodnie temu :biggrin: A powiedz mi, to do czego ten dział jest? Do zachwycania sie? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratuluje :biggrin: , teraz możesz stawa do kontroli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi