zappa Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A co Ty sobie myślisz ,że jak wdowa to jakaś gorsza :flesje: Doświadczona :) A to coś białego z góry to pierze z czegoś tam :flesje: Zappa--- GRAPITULEJSZYN Tylko nie zamęcz Wdówki :flesje: POZDRAWIAM- AśkaWłaśnie liczę, że mnie czegoś nowego nauczy, liczę na nowe doznania :flesje: tylko te pierze... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 ...spoko ze sie poznamy, mnie poznasz po frędzlach na kurtce i czerwonym języku :) nieda sie pojechac przez dolnyslask i nie wkuszać żurku w Mazurowicach,taki w chlebku na zziębniety podrapany muchami przełyk-pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gratuluje :notworthy:i zapytam skromnie: co to Wdówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 wlasnie co to za model :D ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Moje gratulacje :-)Miłego latanka na wiosnę. Oby sezon był tak udany pod względem pogody jak ubiegły to może gdzieś się spotkamy na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Gratuluje :wink:i zapytam skromnie: co to Wdówka?Ano cuśik takiego: piękna czarnula z trzynastką w numerach hihi :wink: ... (Honda Black Widow - "Czarna Wdowa" - swojej jeszcze nie obfotografowałem) http://hyperinzercia.sk/inz/120176-honda-v...ack-widow-1.jpg Edytowane 3 Grudnia 2007 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ano cuśik takiego: piękna czarnula z trzynastką w numerach hihi :P ... (Honda Black Widow - "Czarna Wdowa" - swojej jeszcze nie obfotografowałem) http://hyperinzercia.sk/inz/120176-honda-v...ack-widow-1.jpgFajny sprzet :icon_mrgreen: nawet nie widzialem, ze istnieje taki model :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Gratuluję :P pięknie się prezentuje, a pogoda jeszcze jest do wytrzymania, także miłego wietrzenia :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Fajny sprzet :buttrock: nawet nie widzialem, ze istnieje taki model :notworthy:No pewnie! tak naprawdę to sprzęt skręcony na śrubkach od hondy VT 750 C2 shadow a dokładnie to design-owa odmiana hondy spirit ( :) ;) ) produkowana zdaje się w 2001-2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi