MariuszJ Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Przemo teraz lekcje gry rozpoczął na.........instrumentach perkusyjnych :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki Homer, cudowna Asia skontrolowała całe podwórko i znalazła :crossy: 0.5 literka gruszkóweczki ale tym razem nie oddam choćby właścielem był nie wiem kto,to i tak wykręcę ją do ostatniej kropeleczki :crossy: Zaczynam degustację :banghead:jest big chance że dotre na poczatku maja,tobym dowiozl zagryche,ale czy wytrzyma probe czasu te półliterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Przemo teraz lekcje gry rozpoczął na.........instrumentach perkusyjnych :biggrin: A co, niech mu tam, wazne , że obiecał zaprzestać śpiewu :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Przemo teraz lekcje gry rozpoczął na.........instrumentach perkusyjnych :wink:Znaczy się trenuje w kuchni na kotłach i garach.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A co, niech mu tam, wazne , że obiecał zaprzestać śpiewu ;) :)śpiewu to ja też muszę zaprzestac :biggrin: Znaczy się trenuje w kuchni na kotłach i garach.*sztuka to sztuka :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 A ja przekazuję (pewnie na ręce Asi z Kletna) serdeczne podziękowania dla Magdy (fotoreporterki :icon_razz: ) za płyte ze zdjęciami, która już przedwczoraj otrzymałem :D - tempo ekspresowe :icon_razz: Biorąc pod uwagę, że na zdjęcia z wesela od kuzyna czekam od grudnia :icon_evil: Jeszcze raz wielki dzięki. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a ma ktoś może film jak z Kozakiem koncert dawaliśmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a ma ktoś może film jak z Kozakiem koncert dawaliśmy??No właśnie. Ma ktoś? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 a ma ktoś może film jak z Kozakiem koncert dawaliśmy?? MAM :smile: * Na razie zrzuciłem film na kompa i w miarę możliwości przygotuję filmik. Cierpliwości :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 super, dzieki :) juz sie nie moge doczekac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Filmik będzie napewno ciekawy :D , ale na żywo to dopiero było :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam!Nie najlepszej jakości, ale niestety warunki była jakie były i sprzęt do kręcenia lekko trąci myszką.Ale co tam. Ze względu na objętość filmu nie ładowałem go na żadnego picassa.Koncert jest do ściągnięcia tutaj.Materiał został spakowany QuickTime'm. Kodek można pobrać tutaj. Miłego ściągania i oglądania.Sabcio P.S.Pochwały mile widziane, krytyki nie.** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 kudzie juz prawie 1.5h ale mam juz 93% wiec chyba dotrwam :) hehe tak to bywa jak banda pijaków sie do instrumentów dorwie :icon_rolleyes: ale mimo to bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 I jak miło się to teraz ogląda ;) :bigrazz: :D :wink: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 PitaM, odblokuj skrzynkę bo sie odbijam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi