Marek73 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Byłem pierwszy raz i wrażenia pozostaną niezatarte. No może trochę jednak się pozacierały :icon_rolleyes: . Wielkie dzięki za wspaniałe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Pieniądze na dom dziecka od następujących osób: -mmm757 -mx-wulkan -cezesek -Marcin 79 -Powell i Lukkasia -Krasnal -PitaM -ARCHER -Marek73 -Cyklotron -Maciej Kumaszka Skalnice -Marek -KingRider -Monika Aleksandra Kasiura -Adirut -Wojciech Zarębski -Mzyka i Tomasz Milewski -Arek 1965 + Ula -Cyce -Strażak -Kozak -Viragoyama -Sabcio -Kaka -Misiek -Jędrek342, Ksywka -Stilgar75 -żona mmm757 -Karol -Robson -Hamir 56+ Hanka -zi.gi(wariat) -daro0071 -Dono -CBR i Anulka -strażak -Homer -Kosin, Prezes Bugs, Piekosz -Klar i Gosia BMW -buber & piaffe -Piotr Ambrzykowski -Pierwoszów, -Ewaryst -Łysy -qdlaty2004 -Prezes Bugs (jeszcze raz) -Daniel VT 1100 -yanointruder -Route 66 Rider -Lombardo-marcysiek -Zosia, Przemo -Krzysiek BMW -Tadek-reszta od O.O.O.-Forum Virago - 1951,80 zł razem - 5221,80 zł Wydatki:-pralka – 1000,00 zł -basen – 1999,00 zł + przesyłka 110 zł + 10,55 zł za przekaz = 2119,55 zł24 szt. mp3 po 55 zł + DVD 120 zł = 1440 zł --------------------------------------------------------Razem wydatki – 4559,55 zł-------------------------------------------------------- Zostało jeszcze do wydania 662,25 zł).Co z tym zrobić, zostawić na wrzesień (zakończenie sezonu) czy coś kupić, oczekuję podpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilgar75 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Troszkę fotek, mało bo były ciekawsze zajęcia :icon_rolleyes: http://www.konop25.nazwa.pl/kletno2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zostało jeszcze do wydania 662,25 zł).Co z tym zrobić, zostawić na wrzesień (zakończenie sezonu) czy coś kupić, oczekuję podpowiedzi.... Uzgodnic z Panią Dyrektor, jezeli ma potrzeby to wydac, a jezeli nie to dołozymy do wrześniowych zakupówCo o tym myslicie??Pita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 P.S. Bzyku! Twój kapelusz wisiał rano na słupku przy wjeździe.... przynajmniej do 10 rano.... :icon_mrgreen: ...trudno moze ktos zabezpieczyl i sie ujawni a zreszta jakies straty musza byc...dobrze ze tylko takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka z Kletna Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 P.S. Bzyku! Twój kapelusz wisiał rano na słupku przy wjeździe.... przynajmniej do 10 rano.... :cool:...trudno moze ktos zabezpieczyl i sie ujawni a zreszta jakies straty musza byc...dobrze ze tylko takie. Dzisiaj przed południem odnaleziono kapelusz Bzyka na ulicy przed knajpą :) do odbioru w Biker's Choice pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no to go wywiało :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) ...wiedzialem ze tam nic nie moze zginac???????tam tylko ludzie sa jak te zguby i czasami gdzies sie gubia ale potem sie szczesliwie odnajduja!!!!! Ale juz wiemy kto ostatni z nim wychodzil na glowie! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56dcc0803cf282ad.html Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Również cało, zdrowo, mokro. Fajna sprawa takie spotkanie. A zobaczyć radość dzieciaków...BEZCENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ....nie wiedziałem że są jeszcze takie miejsca na ziemi,gdzie nic nie ginie,gdzie są cudowne chwile w darmowej wejsciowce,gdzie na jednej imprezie gra klikanascie kapel na tych samych instrumentach,gdzie odejscie od realu jest co chwila,gdzie jest taka cudowna Asia,która to wszystko kontroluje by nie pomieszały sie zmysły i proporcje,gdzie spotyka sie tak liczne grono nieuleczalnych wariatów-no coprawda znam szpital w Lubiążu-ale tam nie ma Asi!!!!!DZIEKUJE :lalag: ,a MARCYŚ-NA PREZYDENTA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no to go wywiało :) Ha, Tadeusz z Gliwic, faktycznie latał w twoim kapeluszu, ale póżniej złapał lekką fazę i musiał go posiać. Jak go wyprawiałem w daleką :) droge do Śnieżnika to już go nie miał. Pewnie chciał oddać ale zapomniał :) komu. Ha, Tadeusz z Gliwic, faktycznie latał w twoim kapeluszu, ale póżniej złapał lekką fazę i musiał go posiać. Jak go wyprawiałem w daleką :) droge do Śnieżnika to już go nie miał. Pewnie chciał oddać ale zapomniał :) komu. UPss nie ten cytat mi sie wkleił :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka z Kletna Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki Homer, cudowna Asia skontrolowała całe podwórko i znalazła ;) 0.5 literka gruszkóweczki ale tym razem nie oddam choćby właścielem był nie wiem kto,to i tak wykręcę ją do ostatniej kropeleczki :crossy: Zaczynam degustację :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki Homer, cudowna Asia skontrolowała całe podwórko i znalazła :crossy: 0.5 literka gruszkóweczki ale tym razem nie oddam choćby właścielem był nie wiem kto,to i tak wykręcę ją do ostatniej kropeleczki :crossy: Zaczynam degustację :lalag:A mi w bambetlach jakiś różowy skalp sie zaplatał, podobno Gumbejowy, ale skąd on na mojej głowie się znalazł....hahahahaha.....Ps. Skalp do zwrotu przy najbliższej okazji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To tu też się zamelduję i ślicznie podziękuję za moc wrażeń i wspomnień bez liku. :crossy: Pozdrawiam. Kozak, jak wyleczysz ADHD - nie przyjadę więcej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A mi w bambetlach jakiś różowy skalp sie zaplatał, podobno Gumbejowy, ale skąd on na mojej głowie się znalazł....hahahahaha.....Ps. Skalp do zwrotu przy najbliższej okazji..... ja Ci go włożyłem jak z Ewą tańczyłeś :crossy: chociaż jak przedtem na mojej się znalazł, też nie pamiętam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi