Skocz do zawartości

Spotkanie Viragowców Kletno 2008

marcysiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Homer

zamiast materacyka może namiocik jako przybudówka i będzie to tak jakby Chata Janowa :) .

Na marginesie.

Ludziska z Brzegu Dolnego i okolic (czytaj: Wołowa)

O ile będziecie mieć jakieś "klamoty" do zabrania ze sobą do Kletna to oferuję transport autkiem. Sabciowa będzie jechać.

Oczewiście szaf, tapczanów itp nie da rady zapakować, ale Homerowe kredki coby mu się w d..zadek nie wbijały i inna "drobnicę" przetransportujemy.

MAM PóL TONY TEMPERóWEK-MOżE BY WESZłY DO NIRWANY?

A namiocik biere najwyzej bede sie dogrzewał za pomocą ludowej medycyny.......... :wink:

Jak tak dalej pójdzie, to 1/2 składu bedzie od nas, ha ha.

Pozdrowienia dla wszystkich. :lalag:

zapiszesz mnie w swoim imieniu na nocleg? czy mam sam poszukac lub sie roznamiocic?jak lepiej?

Jednocześnie proszę o potwierdzenie deklaracji przekazania podarunków przez homer666, Kaka, yanointruder oraz grupę sponsorów z o.o.o.

Przekaże rónych materiałów biurowych,zarówno do wykorzystania przez dzieciaki-typu kredki,mazaki żelówki bloki teczki ,temperowki,jak i funkcjonowania biura-typu papier ksero itp mysle ze gdzies tak z 500 pln towaru,dowioze do Sabcia,a on ma podobno wywiezc to Nirwaną.

pozdrawiam. :flesje:

do pomyslu Hamira i Kosina to jeszcze pomyslałem sobie ze mozna by zaproponowac oglosic konkurs na zrobienie motora ze sprzetu agd,widzialem taki kiedys patent,bylo przejajecznie,pamietam ze lusterka mial z drewnianych łyżek a kólka z pokrywek,a lampy z trzepaczki do piany-ot taki kolaż co wy na to?

i mozna by ufundowac jakis sprzet agd ,moze byc? :flesje:

Homer

wal z kredkami bez skrupułów. Jak dobrze się ułoży to w Kletnie będą dwie Nirvany od nas z parafii. Ty wiesz ile towaru w nie wejdzie ? ? ?

W głowie się nie mieści.

Faktycznie jak tak dalej pójdzie to połowa składu będzie od nas :biggrin:

Do zobaczyska.

Edytowane przez Sabcio

Pozdrowienia dla wszystkich. :(

zapiszesz mnie w swoim imieniu na nocleg? czy mam sam poszukac lub sie roznamiocic?jak lepiej?

Homer nocleg masz w Śnieżniku, co do ewentualnego noclegu w Chacie Janowej to musisz z Pierwoszowem, bo on tam gospodarz i załatwiał noclegi....z tym , że pozostaje tam tylko gleba z materacykiem....

Pozdrowienia dla wszystkich. :wink:

Homer nocleg masz w Śnieżniku, co do ewentualnego noclegu w Chacie Janowej to musisz z Pierwoszowem, bo on tam gospodarz i załatwiał noclegi....z tym , że pozostaje tam tylko gleba z materacykiem....

ok dzieki chociaz wole glebe,tylko by nikt po mnie nie dreptał

myślę że brzeska ekipa zrobi spotkanie robocze np w pubie pod wściekłym cycem i uzgodni szczegóły. :banghead:

apeluje o wiedze kiedy?bede na 100% i :biggrin: przyniose 40%

Kolejna korekta listy spotkania "Viragowców":

Chata Janowa

-pierwoszów x 2, marcysiek x 2, Hamirx2, Kosinx2, Prezes Bugsx2, Cycex2, Arek1965 x2;

tu nadal bez zmian, bo domek jest pełny, ale będzie problem z noclegiem bo o jedną (lub nawet dwie osoby za dużo)...trzeba będzie jakiś materacyk, spiworek lub coś podobnego....

Ty, Marcyś, o kogo jest za dużo?

Podobno Pierwoszów ma dziś urodzinki.... ;)

Wszystkiego naj... i osobiscie :biggrin: :cool: przy najblizszej okazji....

Piotr

myślę że brzeska ekipa zrobi spotkanie robocze np w pubie pod wściekłym cycem i uzgodni szczegóły. :biggrin:

A moze jakby tak szczegóły o terminie spotkania to bym poznał szanownych

jeszcze przed planowanym wyjazdem.... :)

P.

Edytowane przez PitaM