MariuszJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a tak sobie tylko mysle zeby nagrac cos na MP3 czy MP4 to trzeba miec kompa??a najlepiej z dostepem do netu i mozliwoscia sciagniecia jakiejs muzyalbo ja sie nie znam a no i te media :) qdlaty niech TVN zabierze do kletna :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a tak sobie tylko mysle zeby nagrac cos na MP3 czy MP4 to trzeba miec kompa??a najlepiej z dostepem do netu i mozliwoscia sciagniecia jakiejs muzyalbo ja sie nie znam a no i te media :clap: qdlaty niech TVN zabierze do kletna :icon_mrgreen:Internet i kompy dzieciaki mają, ale zawsze są jekies potrzeby....w przyszłym tygodniu będe wiedział po rozmowie z dyrektorką i wychowawcami.... Internet i kompy dzieciaki mają, ale zawsze są jekies potrzeby....w przyszłym tygodniu będe wiedział po rozmowie z dyrektorką i wychowawcami....Podobno w Kletnie mają być dziennikarze CNN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 aa no to gitarka koniec obaw bedzie 100% satysfakcji ale ja jestem do tylu :clap: :icon_mrgreen: Podobno w Kletnie mają być dziennikarze CNN... przez satelite na zywo ;) . . Marcysiek Dangiel ma jakies problemy z wejsciem na 4um i prosil o dopisanie na liste Dangel X2 sadejowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ufffff.....przebrnołęm przez całą tonę spamu. Zaczynam tworzyć listę uczestników i noclegów odnośnie spotkania Viragowców (18-20.04.2008r) Chata Janowa-pierwoszów x 2, marcysiek x 2, Hamirx2, Kosinx2, Prezes Bugsx2, Cycex2, Arek1965 x2 Przy Bikers Choice (garaż, sołtysowa):- cyklotron x2, cbr x2, bmw x2, diesel x2, Krasnal x2, cezesek x2, TomaszMilewski x2 Chata Wiedźmina (?)Zosia, Przemo Sądejówka:mmm753 x2, Kjujik x2, Kozak x2 (lubx1), qdlaty2004 x3, ROUTE66RIDER x2, KaKa x1, Lukkasia, Powell, Virago Yama x1, Jan Kalin x1, Marek 73 x1, Strażak x2, Dangel x2, Jęderk342 x2,Misiek x1 (lub x2), BlackGodiva x1, Śnieżnik:Buber, Piaffe Z wyczytanych postów na 4Um, forum EKG, oraz forum Virago, wynika, że chętni na wspólne spotkanie są jeszcze (z góry przepraszam jeśli kogoś pominąłem w tej tonie spamu):wwwolti x1, bartic x1, PitaM x1, jaroga x2, mx-wulkan x1, homer666 x1, dono x1, yanointruder x1, KingRider x2, Xylena x2, Marcin79, Jesio26, NICO, ARCHER, wolbi, Gliwicki, dono, jaro x1, KATAN, Amazon, Ayo007, MRÓWA76, Monika, Robson, Peny Proszę o okreslenie ilości osób oraz miejsc noclegowych. Do dyspozycji są jeszcze miejsca w Sądejówce oraz w Śnieżniku. Jednocześnie proszę o potwierdzenie deklaracji przekazania podarunków przez homer666, Kaka, yanointruder oraz grupę sponsorów z o.o.o. Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś pominąłem lub pomyliłem się co do nicka, noclegu oraz ilości osób. Proszę o korekty. Jutro podam nr konta odnośnie zbiórki na dzieciaki......Pozdrawiam.... ;) :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Potwierdzam PitaM x1 Piotr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Marcysiek, jescze jeden kolega od nas z parafii Piekosz x 1. Pozdrawiam Kosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ode mnie z parafii też będzie nowy x1, może do Sądejówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja pierdziu, ale się ludzi namnożyło, ja - Kozak - x1 na 100% Sądejówka, a może jeszcze kogoś przytargam. Zobaczymy. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 potwierdzam X2 sadejowkapotwierdzam wplate ogólną na kontoi potwerdzam poniesienie kosztow na 2 czy 3 nagrode pozdr i do zobaczenia w kwietniu może jeszcze kogoś przytargam a j63 bedzie masz z nim kontakt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja rowniez potwierdzam obecnosc , odnosnie wplaty czekam na konto oraz sugerowana kwote do wplaty!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgodnie z zapowiedzią podaje dziś numer konta, na które należy dokonywać wpłat. Zaproponowana przeze mnie kwota to 15 zł (zapadła decyzja w gronie w gronie motonitów, z którymi rozmawiałem, aby nie tworzyć znaczka zlotowego, a pieniądze przeznaczyć na dzieciaki z domu dziecka w Domaszkowie). Oczywiście wymienione pietnaście zeta jest to kwota w pełni dobrowolna i nie jest warunkiem uczestnictwa w spotkaniu. Komisyjnie (przy udziale czynnika społecznego) dokonane zostanie jej rozliczenie. Poza tym jesli ktoś ma wolę dać więcej to bez krępacji....Dyrekcja domu dziecka wespół z wychowawcami ma okreslić, co im jest najbardziej potrzebne i za zabrana kwotę dokonamy zakupu.... 95 1020 5095 0000 5502 0035 8457, w tytule przelewu, przekazu lub inszego dowodu wpłaty prosze podać swoj nick.... Ps. Do grupy O.O.O. - rozumię, że Wasza deklaracja co do nagród jest aktualna i będziecie się zbierać we własnym zakresie na zapowiadane nagrody za konkurs plastyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARCHER Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 bez krępacjino to poszło . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 poszlo na konto dorzucam sie rowniez do nagrod pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ps. Do grupy O.O.O. - rozumię, że Wasza deklaracja co do nagród jest aktualna i będziecie się zbierać we własnym zakresie na zapowiadane nagrody za konkurs plastyczny... JASNA SPRAWA SłOWO SIę RZEKłO nagrody będą tak jak napisałam wpłata na konto też będzie oczywiście wpłacam ja i Jędruśpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam. Jak poprzednio proszę o dwa miejsca w Sądejówce.Pozdrowienia dla wszystkich Kletniaków od Andrzeja i Violi.Do zobaczenia w Kletnie. Sądejówka- ANDIRUT 2x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi