hamir Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) A my z Kosinem ogłaszamy konkurs "MOTOCYKL W SZTUCE" Za najładniejszą pracę, obojętna forma sztuki: obrazek, kolaż, rzeźba, wyszywanka itp ale temat przewodni MOTOCYKL nagrodą dla wychowanka domu dziecka będzie odtwarzacz MP3. ps. Marcyś proszę o powiadomienie zainteresowanych. Edytowane 18 Stycznia 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cyce jak najbardziej zainteresowane i chętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cyce jak najbardziej zainteresowane i chętne Że Cyce są chętne to wszyscy wiedzą ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Że Cyce są chętne to wszyscy wiedzą ...............Można wiedzieć co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Można wiedzieć co masz na myśli ?ja np.mam w wiekszosci przemyśleń zwykle dupę na myśli A my z Kosinem ogłaszamy konkurs "MOTOCYKL W SZTUCE" Za najładniejszą pracę, obojętna forma sztuki: obrazek, kolaż, rzeźba, wyszywanka itp ale temat przewodni MOTOCYKL nagrodą dla wychowanka domu dziecka będzie odtwarzacz MP3.ps. Marcyś proszę o powiadomienie zainteresowanych.moge nasypać takich szklono - biurowych klamotów,tylko jak to przewieżć by mi się kredki w dupe nie wbiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja np.mam w wiekszosci przemyśleń zwykle dupę na myślimoge nasypać takich szklono - biurowych klamotów,tylko jak to przewieżć by mi się kredki w dupe nie wbiły?Homer poszerz trochę swoje przemyślenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja np.mam w wiekszosci przemyśleń zwykle dupę na myślimoge nasypać takich szklono - biurowych klamotów,tylko jak to przewieżć by mi się kredki w dupe nie wbiły? Jest na to gotowy patent, tydzień przed Kletnem pakujesz klamoty w paczkę wysyłasz kurierem do Bikers do Wojtka i git. Dowieżć na miejsce dla dziciaków z Kletna jakoś wszyscy damy radę. I w ten sposób zadek zostanie nienaruszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jest na to gotowy patent, tydzień przed Kletnem pakujesz klamoty w paczkę wysyłasz kurierem do Bikers do Wojtka i git. Dowieżć na miejsce dla dziciaków z Kletna jakoś wszyscy damy radę. I w ten sposób zadek zostanie nienaruszony. Z Kletna do dzieciaków będzie jechał van i wszystko może zabrać,no problem :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Na wszelki wypadek :) tutaj też deklaruję moje przybycie do Kletna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Na wszelki wypadek :icon_rolleyes: tutaj też deklaruję moje przybycie do Kletna :smile: OK Strażak, niedługo zacznę tworzyc listę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jest na to gotowy patent, tydzień przed Kletnem pakujesz klamoty w paczkę wysyłasz kurierem do Bikers do Wojtka i git. Dowieżć na miejsce dla dziciaków z Kletna jakoś wszyscy damy radę. I w ten sposób zadek zostanie nienaruszony.ok tak zrobie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 OK Strażak, niedługo zacznę tworzyc listę.... tylko na którym forum tutaj czy na virago ? ps. zakupiłeś już sprzęta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak Marcysiek zajedzie nowym sprzętem do Kletna to nam wszystkim szczęki poopadają. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 zara zara on mówił co najpierw w brzegu beczkę cytrynówki puszcza i dopiero ma promesę na wyjazd do kletna :) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 zara zara on mówił co najpierw w brzegu beczkę cytrynówki puszcza i dopiero ma promesę na wyjazd do kletna :) :) :icon_mrgreen:Mirek Ty nie bądź taki Banaczek....hahahaha.... "jeśli nie masz skarpetki na nodze to nie szukaj jej na księżycu..." A cytrynówka prędzej będzie pękać u Władimira.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi