qurim Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Zarąbisyty filmik nie wiedzialem ze mamy taka ekipe w Łodzi :P Doniu i 18 L bardziej by pasowały do polskiego klimatu. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Masz może rybie oko bo jakoś tak to mi wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tak, mam obiektyw szerokokatny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Akcja z samolotem byla krecona na lotnisku w Belchatowie... Jezeli chcesz wiedziec, gdzie to bylo dokladnie to niestety na dzien dzisiejszy nie jestem Ci w stanie pomoc bo bylem tam jak na razie raz i jechalem za wiekszoscia wiec nie znam drogi :buttrock: z Bełchatowa wylatujesz na Kamieńsk ul. Wojska Polskiego potem trzymasz sie drogi na Kamieńsk następnie za miejscowością Łękawa [ parę zakrętów i most ] prosta i miejscowość Kalisko tam dajesz w prawo następnie prostooo i po ok .5 km [ szacuje, nie mierzone ] mijasz drogę w prawo na kopalnie elektrownie [ moze tam jest drogowskaz na Bełchatów ] z 1 km za tą droga po lewo wyrośnie nam budynek i parking przed nim ... zaraz za drugim wjazdem jest droga [ charakterystyczne jest to że jest kawalek odkrytego asfaltu i dosłownie tarka z metalowych prętów ] walisz pod górę i jesteś na lotnisku :icon_eek: zjazdy na rowerze z góry - bezcenne :] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi