Jacky Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 już "to" jakiś czas temu widziałem,i coś czytałem.. coś mi się zdaje że przy przechyle obydwie osie się skręcają...ale może coś pokręciłem i źle się zdaje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A ja jeszcze nie widziałem filmu w którym ten Doge by skręcał :buttrock: Może kierownica jest tylko po to żeby się jej trzymać przy starcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomarcon Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 wygląda to bardziej jak jakiś żółw a nie motocykl, mnie się to w ogóle nie podoba. Należy jednak pamięta, że takie koncepty są często budowane żeby przetestować pewne rozwiązania techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Żygadlo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ciekawy koncept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No własnie. Chodziło tu o sam koncept a nie o motocykl. Jako wymysł konstruktora jest spoko bo sie trzyma całości i jakos wygląd ale jako motocyk to nie bardzo bo kto chciałby dojeżdzać tym do pracy co dzień.... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi