ptolek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 witam.jestem szczesliwym posiadaczem VS 800.teraz na zime wtargalem go na 3 pieterko z pomoca kilku kolegow co bylo przy okazji dobrym powodem do skaleczenia kilku browarkow. :D juz go troszke wybebeszylem i zaczynam przerobki.mam pytanie wiecie moze gdzie mozna zamowic nowy WIEKSZY zbiornik paliwa,a moze jakies pomysly jak to zrobic w stylu a'la Słodowy.pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.p.s.wspomnialem ze po zmianie kierownicy na wieksza zmierzylem ze mi sie nie zmiesci we framudze?:icon_eek:)) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 witam.jestem szczesliwym posiadaczem VS 800.teraz na zime wtargalem go na 3 pieterko z pomoca kilku kolegow co bylo przy okazji dobrym powodem do skaleczenia kilku browarkow. juz go troszke wybebeszylem i zaczynam przerobki.mam pytanie wiecie moze gdzie mozna zamowic nowy WIEKSZY zbiornik paliwa,a moze jakies pomysly jak to zrobic w stylu a'la Słodowy.pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.p.s.wspomnialem ze po zmianie kierownicy na wieksza zmierzylem ze mi sie nie zmiesci we framudze?))a'la Słodowy to kanister na plecy i rureczka przez spodnie :) MODERATOR:Post nic nie wnosi do tematu. Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Poszperaj jeszcze, bo właścicele Intruzów często rozcinają bak i robią wstawki. Z pytaniem warto uderzyć to Intruderów w przyklejonych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 W linku poniżej znajdziesz forumowicza, który Ci to zrobi.pzdr - chopper rulez :P >> temat zbiornika<< Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 dzieki moze skorzystem ale chyba poprubuje sam cos wyklepac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi