caratoskar Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam wszystkich posiadaczy 150-ki.Nareszcie doczekałem się mojego motorku.Oczywiście przez parę minut nie mogłem go uruchomić.Pierwszy problem kranik.Nie wiedziałem w ,której pozycji otwarty (chyba w dół),potem ssanie.Uruchamiał się i natychmiast gasł.W końcu chyba opanowałem, zobaczymy jutro.Mam prośbę ,moze ma ktoś instrukcję tego motoru!!!!! Okazuje się ,że wilu rzeczy nie wiem.Mam nadzieje,iż dam sobie powoli radę,ale z instrukcją byłoby łatwiej.Mam nadzieje,ze spotkamy się gdzieś w Trójmieście.Pozdrawiam.caratoskar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 instrukcji szukaj tu: http://forum.motocyklistow.pl/Dane-technic...ocykli-f32.htmlBTW kto ci go sprzedał bez instrukcji..?jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Temat chińskich motocykli już istnieje :P także This is The End :clap: Powisi dla orientacji i ku przestrodze a potem Hades :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi