macceti Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Następny zbłąkany :crossy: .Panowie, nie ten dział, nie te klimaty.pzdrZaloze gmole przemaluje na czarno wydech wypoleruje i bedzie to samo:)A klimat podobny bo dwa kola, ale skoro chcecie sie wyroznic i oddzielic to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam Wszystkich Chcialbym poinformować, że moj VN został wyróżniony na stronie VROC :bigrazz: , poniżej tekst maila jakiego otrzymalem. Pozdrawiam Hi, Piotr27. Just a quick note to tell you that your bike's photo has been selected to appear on the Vulcan Riders and Owners Club's website's home page today. You can see it by visiting http://www.vroc.org. Congratulations, The VROC Administrators Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Gratulacje Piotr. To jestes juz drugim z nas na pierwszej stronie VROC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) :icon_question: No proszę proszę co się dzieje ! Gratki Piotrek ! Twój VN Wyróżniony na VROC a mój w Playboyu - niestety prawie na końcu czasopisma ... :icon_mrgreen: ale jak mawiają "ostatni będą pierwszymi "pzdr :icon_razz: Edytowane 9 Października 2008 przez Gineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 TO ja też dołącze zjecie mojego Vulcana. http://www.bikepics.com/members/Maraas/06vulcan750/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi