:kinga: Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 obecna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Spotkaliśmy się kiedyś na zlocie w debrznie chyba w 2001 r) wtedy przyjechałem z ojcem na simsonie :D ) . Jakiś czas później w Wałczu na dolnym (miałeś wtedy problem z węzykiem od paliwa ) . .. Cosi mi się przypomina.... :flesje: ale kolega widzę we właściwym kierunku się przemieszczasz!! Pozdro!! Ps. I do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witamy Kinge. Drugą amazonke Piły, zaraz po mnie :] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 obecna ;) Ja także witam :) Im więcej kobitek w towarzystwie tym przyjemniejsza jazda :wink: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam wszystkich nowych forumowiczów i forumowiczki , których nie miałem okazji poznać wcześniej :) odkuje sobie na jakimś zlocie :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibibus Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cos czuje ze w przyszłym sezonie ekipa na zloty sie troche rozrośnie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 obecny... Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Siema Kola ! Jak stopnieje snieg i nie bedzie syfu/ soli na drogach to smigamy :) bo w tym roku to jedynie quada przepalalem ,a jajo czeka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kola a co Ty tutaj, tylko ściem nie wal żadnych bo Cie wywalimy! :bigrazz: Siema zibubus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No Kola nie sciemniaj Asiuli :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Siema Kola ! Jak stopnieje snieg i nie bedzie syfu/ soli na drogach to smigamy :) bo w tym roku to jedynie quada przepalalem ,a jajo czeka :D Czesc Przemo siedze w domu i nie ogarniam juz,kiedy ten piepszony snieg stopnieje,mam nowy naped zalozony i chce go wyprobowac.Dla mnie nie musi byc cieplo,byle tylko nie bylo slizgo. Kola a co Ty tutaj, tylko ściem nie wal żadnych bo Cie wywalimy! :bigrazz: Siema zibubus! Siemanko Asia. Pytasz co ja tu robie? a czytam sobie rozne opinie i czuje ze mam jakis kontakt z motocyklistami,skoro nie mozna sie spotkac na drodze to chociaz tutaj wymienie opinie.Ale zdecydowanie bardziej wole kierownice Xa niz klawiature. Myslisz ze jak sciemnialem w pracy to tutaj tez bede...nic podobnego. Pozdrowionka. No Kola nie sciemniaj Asiuli :). Zmienilem sie po wypadku...juz nikogo nie sciemniam,chyba sie nawrocilem,alleluja! :icon_evil: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Kola- Ty i nawrócenie hahaha to jak ja na rowerze! :icon_twisted: Do pracy sie weź lepiej!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kola- Ty i nawrócenie hahaha to jak ja na rowerze! :icon_twisted: Do pracy sie weź lepiej!! :P Ja chce isc do pracy ale lekarz mi zabrania...gnojek jeden. A pozatym w styczniu sa mrozy wiec nie bede rano wstawal i marzł,w lutym slisko bo odwilz a w marcu to juz sezon sie zaczyna...i gdzie tu czas na prace? A swoja droga to ilu nas tu w koncu jest? zliczyl ktos... Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 76 osób się już wpisało, w tym 8 pań. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi