sayinn Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Wałcz zglasza sie widze e jestem najmlodszy mam 14 lat;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Jak beda ci odpowiadaly (...) zapraszam na www.husaria.pila.pl jak lubisz szybko lub enduro - tez sie znajda u nas. No i zawsze mozesz liczyc na nszych przeciwnikow czyli prawdziwych motocyklistow ;-) Wiec ja kocham wszystkie motocykle i troche juz liznalem roznych sprzetow (...) A kto to sa Ci "prawdziwi motocyklisci" i czemu sa Waszymi przeciwnikami? Witaj Maciej! Dostrzegam u moich kolegów pewne problemy semantyczne, które są źródłem nieporozumień. Nie ma w naszym mieście i środowisku motocyklistów radykalnych podziałów, a jeśli ktoś taką propagandę uprawia szkodzi wszystkim. Jak w każdej zbiorowości mamy pełen przekrój sprzętów, grup wiekowych i ambicji. Może to sprawiać, a szczególnie wśród swoich, wrażenie podziałów choć w rzeczywistości to normalne zjawiska. Jedno jest pewne - spotkasz w pilskich bikerach życzliwych kumpli, na których zawsze będziesz mógł liczyć niezależnie od ich wieku i doświadczenia. A opinie wyrobisz sobie sam. Region i poszczególne miejsca są ciekawe i dostępne; drogi - hm... jak inne. Najważniejsze, żebyś czuł się tu dobrze czego Ci życzę :lapad: Edytowane 7 Września 2008 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Włuczykij sie melduje:P Uwalany od smarów, ledwo z warsztatu wyszedł:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Uwalany od smarów, ledwo z warsztatu wyszedł:icon_rolleyes: To znaczy, że zapewne wymieniłeś czujnik albo go naprawiłeś :biggrin: Napisz, jak sobie poradziłeś? Edytowane 7 Września 2008 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 EEE, czujnik leży przygotowany do założenia. Dzisiaj rozbierałem ruska. Nie wiem czemu ale w czasie jazdy zmieliła mi sie skrzynia. ACHA. nie ma ktoś na sprzedaż skrzyni do dniepra?? (ze wsteznym, wer bez komina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro210 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 siema wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxy Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 jestem. Melduje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witajcie!! Obecnie mieszkam co prawda wef stolycy, ale na początku lata przenoszę się na stałe w okolice Piły! W związku z powyższym poznać się wypada :crossy: Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witajcie!! Obecnie mieszkam co prawda wef stolycy, ale na początku lata przenoszę się na stałe w okolice Piły! W związku z powyższym poznać się wypada :crossy: Brzoza ooo Brzoza, a co Cie w okolice Piły sprowadza? :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ooo Brzoza, a co Cie w okolice Piły sprowadza? :) Pozdrawiam! :buttrock: Witaj postanowiłem tam spędzić życie :cool: A sprowadzają mnie lasy jeziora i rzeki, bez których życie jest puste. Pochodzę z Wałcza, więc tak jakby wracam do Domu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 :buttrock: Witaj postanowiłem tam spędzić życie :cool: A sprowadzają mnie lasy jeziora i rzeki, bez których życie jest puste. Pochodzę z Wałcza, więc tak jakby wracam do Domu :icon_biggrin: ee no to elegancko :) oby do zobaczenia na trasce, albo gdzieś na zlocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Brzoza Ty kiedyś z Bazylem jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Brzoza Ty kiedyś z Bazylem jeździłeś? taaaa :crossy: i w dalszym ciągu to czynię (jak jest chwila)... Ps. Podejrzewam, że byłeś kiedyś tam, kiedyś w Wolsztynie :icon_question: i się tam spotkalim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Spotkaliśmy się kiedyś na zlocie w debrznie chyba w 2001 r) wtedy przyjechałem z ojcem na simsonie :D ) . Jakiś czas później w Wałczu na dolnym (miałeś wtedy problem z węzykiem od paliwa ) . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 :notworthy: Jestem obecny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi