Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Boxer o pojemności 1200cm, 133KM i 115 Nm... BMW zmieniło polityke i styliste :banghead: ZObaczymy co przyneisie czas.. LINK <-- więcej informacji A przy okazji - czy przód nie zataluje Gixxerem z lat 2001? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) temat juz jest. poszukaj w sporcie, nakedzie, turystycznym enduro. edit: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=86076&hl=hp2 edit2 wiem, ze S1000RR to nie HP2 Sport;) Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 HP2 sport to nie S1000RR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ale o HP2 też mi się wydaje że już było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Szukajka jakos nie znalazła nic jak wpisalem HP2 sport Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) HP 2 to hardenduro a HP2 S to sport - no moze sport :biggrin: Kolego Patriko, albo Ty sobie robisz jaja albos troll internetowy. Z SP2 na bandita-niezle :D Jeszcze niedawno pisales ze masz 9tke, widze ze zmienny jak kobieta jestes :)Jezeli tylko masz prawo jazdy ,to mozesz w salonie BMW Smorawinski zamowic jazde probna. Na pewno zmienisz zdanie! Ja bylem niezle rozwalony precyzja prowadzenia tych motocykli. Jedynie seria GS mi nie pasi-ale przeciez nie kazdemu musi...Co do tematu-HP2 wyglada super! Co do docinek o tarciu cylindrami, slyszeliscie moze o Boxer Cup? Gdyby nie cena motocykli BMW to chetnie bym zamienil swoja japonie na cos z serii K1200S lub R :) Obiegowa opinia o BMW czy HD mowiaca ze to motocykle dla snobow nie bierze sie oczywiscie znikad. Tak sie sklada ze moj kumpel sprzedaje BMki u Smorawinskiego. Wiec zdarza mi sie jezdzic na rozne imprezy z jego klientami. Duza czesc tych ludzi to faktycznie raczej posiadacze niz uzytkownicy motocykli. Ale mam wielu znajomych na BMW i HD z ktorymi mozna rowno szorowac podnozkami asfalt i robic po kilkaset km dziennie. Wiec nie uogolniajcie, bo wsytd wam moze byc jak was "preclowe" BMW lub HD objedzie :D Zajc nie przejmuj sie :biggrin: ja juz powoli sie przyzwyczajam :icon_razz: Jeszcze raz powtarzam, była SP2 a co będzie... NIE WIEM. Nie wiem ile będę miał pieniędzy w marcu, czy będzie to X tysięcy czy XX tysięcy. A profilu nie uzupełnie :icon_razz: Bo mam taki kaprys. Wiela kosztuje SP 2 ? Miales, sprzedales, i kasy Ci brakuje ? No chyba, ze czolg po niej przejechal to wtedy zmienia to postac rzeczy, ze Ci moze tej kasy brakowac. [ ( uzywki z regoly kosztuja tyle co nowa R 1 :icon_razz: ) no moze troche przesadzilem ) ]. :crossy: Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Bardzo ładne BMW, szkoda że skopiowali lampe przednią od Gixera K1 ale nie jest żaden minus bo ta lampa jest bardzo ładna :flesje: Te niebieskie felgi srednio pasują ale poza tym jest jak najbardziej ok. Więcej nie ma co pisać - nie jeżdziłem...Pozdrawiam Pix :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ładne, b. ładne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wygląd jak dla mnie troszku kosmiczny :icon_mrgreen: Ale trzeba przyznać że BMW staje się coraz bardziej widoczne na rynku motocyklowym.Kto wie może kiedyś będą na równi pod względem sprzedaży z Japońcami :clap: P.S. I tak Kocham CBR 954 :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) HP 2 to hardenduro a HP2 S to sport - no moze sport :wink: Zajc nie przejmuj sie :flesje: ja juz powoli sie przyzwyczajam :icon_mrgreen: Wiela kosztuje SP 2 ? Miales, sprzedales, i kasy Ci brakuje ? No chyba, ze czolg po niej przejechal to wtedy zmienia to postac rzeczy, ze Ci moze tej kasy brakowac. [ ( uzywki z regoly kosztuja tyle co nowa R 1 :biggrin: ) no moze troche przesadzilem ) ]. :cool: Panie KS... Proszę popatrzeć w mój profil czym się bujam... A jak nie pasi... To poskarż się moderatorowi :icon_mrgreen: A co do swoich osobistych historii... Komu jak komu ale nie widzę potrzeby tłumaczenia się przed Tobą z żadnych życiowych sytuacji... PS. Jak na 45 latka jesteś wyjątkowo złośliwy i posługujesz się bardzo prostackimi wyjątkowo uszczypliwymi metodami. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi