kondorio Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 może za dwa tyg? to jest 5.IV, moglibyśmy wtedy podskoczyć razem do Świdnicy na otwarcie sezonu? Godzina 12, Orle Gniazdo - znane chyba wszystkim :D 5 kwietnia ma byc jakis slub i odprowadzenie mlodych czy cos takiego wiec mozna obskoczyc 2 imprezy jednego dnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 5 kwietnia ma byc jakis slub i odprowadzenie mlodych czy cos takiego wiec mozna obskoczyc 2 imprezy jednego dnia :crossy: Ale narazie cisza w tym temacie.... ;)Nie wiadomo gdzie i o której ma być ten ślub :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Cześ Bandyciory!5.04.2008 Wybieramy się z Kolegami do Katowic, spotkac się z następnymi kolegami.Będzie nas trochę. Generalnie będą same Suzuki.Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam na spotkanie na stacji BP (wylot na autostradę przy MC Donald) o godz 10.00. (punktualnie) Najlepiej za pięc dziesiąta. O godsz 11 na Górze Św Anny spotykamy sie z następnymi i w Katowicach z resztą. Będzie na siła :) W Katowicach spotykamy sie w knajpce na coca coli, a powrót ok 17 do Wrocka.Jeśli jest ktoś chętny na "bandyckie latanie" to telefon do mnie :pięc zero dwa trzy cztery jeden zero zero szesc Jacek PS W tą niedziele też umawiamy sie na polatanie. ok 11-tej Cel - Nowa Sól.Zbiórka - proszę dzwonic, jeszcze nie ustalona gdzie. Będzie na kilka maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) jeśli o mnie chodzi to 5 tez wypad... może ktoś zaproponuje lepszy "Bandycki" termin? Edytowane 28 Marca 2008 przez Bandit22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ale narazie cisza w tym temacie.... :)Nie wiadomo gdzie i o której ma być ten ślub :crossy: a moze sie rozmyslili ?? :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a moze sie rozmyslili ?? :biggrin: :icon_mrgreen: Albo się przestraszyli, że przyjedziemy :biggrin: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi00 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 WitamJako że jestem nowy na forum to wypada się przywitac :bigrazz: A wiec Witam wszystkich serdecznie. Mieszkam w okolicy Ogrodu Botanicznego. Jeźdze Yamaha R6. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanea Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witamy serdecznie współbrata w służbie motocyklom... ;) Plac Grunwaldzki Cię wita :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kurde musze się do was wybrać ;) Tylko proste.... wtedy cała kobieca część subforum się zjeżdża :D Ma się rozumieć męska też :wink: Okolic nie znam także liczę na jakąś przyjemną trase z jeszcze bardziej przyjemnym towarzystwie :lalag:) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floyd Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam wwszystkich towarzyszy i warzyszyszki :lalag: Cóż wam powiem…motor trzymam razem z psem za Wrocławiem a przebywam w mieście ….a i nie miałem jeszcze gleby….więc tylko patrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tak jak już kiedyś pisałem, miałem się przeprowadzić do Wro więc już jestem :) Teraz tylko muszę załatwić miejsce w garażu i motonem przyjeżdżam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosferek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Powitać szanowna ekipę z Wrocławia i wszystkich inny również :P :P oraz szanowną Administrację forum , :P obiecuje nie zaśmiecać ;) a miło będzie sie spotkać gdzieś na trasie :eek: jak mi znac dacie kiedy co sie dzieje :Pbo na dwa fora to troszkę za mało czasu mam jednakże postaram sie być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witaj na forum "Nosferek" na forum. Napisz coś więcej o sobie.Co, jak i dlaczego ? chętnie posłuchamy :biggrin: Pozdrawiam i życzę Ci dużo frajdy na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn311 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Powitać szanowna ekipę z Wrocławia i wszystkich inny również :banghead: :icon_eek: oraz szanowną Administrację forum , :buttrock: obiecuje nie zaśmiecać :biggrin: a miło będzie sie spotkać gdzieś na trasie :banghead: jak mi znac dacie kiedy co sie dzieje :Pbo na dwa fora to troszkę za mało czasu mam jednakże postaram sie być na bieżąco HMMMMA'propos zaśmiecania to mamy już POWITALNIE.... :biggrin: Ale powitać kolegę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanea Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witamy kolegę...koleżanki też witają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi