Skocz do zawartości

Nowy na forum Wrocław

spawn311
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bandit22 napisał:

może za dwa tyg? to jest 5.IV, moglibyśmy wtedy podskoczyć razem do Świdnicy na otwarcie sezonu? Godzina 12, Orle Gniazdo - znane chyba wszystkim :D

5 kwietnia ma byc jakis slub i odprowadzenie mlodych czy cos takiego wiec mozna obskoczyc 2 imprezy jednego dnia ;)

kondorio napisał:

5 kwietnia ma byc jakis slub i odprowadzenie mlodych czy cos takiego wiec mozna obskoczyc 2 imprezy jednego dnia :crossy:

Ale narazie cisza w tym temacie.... ;)

Nie wiadomo gdzie i o której ma być ten ślub :crossy:

Cześ Bandyciory!

5.04.2008 Wybieramy się z Kolegami do Katowic, spotkac się z następnymi kolegami.

Będzie nas trochę. Generalnie będą same Suzuki.

Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam na spotkanie na stacji BP (wylot na autostradę przy MC Donald) o godz 10.00. (punktualnie) Najlepiej za pięc dziesiąta. O godsz 11 na Górze Św Anny spotykamy sie z następnymi i w Katowicach z resztą. Będzie na siła :) W Katowicach spotykamy sie w knajpce na coca coli, a powrót ok 17 do Wrocka.

Jeśli jest ktoś chętny na "bandyckie latanie" to telefon do mnie :

pięc zero dwa trzy cztery jeden zero zero szesc

Jacek

PS

W tą niedziele też umawiamy sie na polatanie. ok 11-tej Cel - Nowa Sól.

Zbiórka - proszę dzwonic, jeszcze nie ustalona gdzie. Będzie na kilka maszyn.

• 2 tygodnie później...

Kurde musze się do was wybrać ;) Tylko proste.... wtedy cała kobieca część subforum się zjeżdża :D Ma się rozumieć męska też :wink: Okolic nie znam także liczę na jakąś przyjemną trase z jeszcze bardziej przyjemnym towarzystwie :lalag:)

icon3.png

-Skolioza Team-

• 2 tygodnie później...

Powitać szanowna ekipę z Wrocławia i wszystkich inny również :P

:P oraz szanowną Administrację forum , :P obiecuje nie zaśmiecać ;)

a miło będzie sie spotkać gdzieś na trasie :eek: jak mi znac dacie kiedy co sie dzieje :Pbo na dwa fora to troszkę za mało czasu mam jednakże postaram sie być na bieżąco

Nosferek napisał:

Powitać szanowna ekipę z Wrocławia i wszystkich inny również :banghead:

:icon_eek: oraz szanowną Administrację forum , :buttrock: obiecuje nie zaśmiecać :biggrin:

a miło będzie sie spotkać gdzieś na trasie :banghead: jak mi znac dacie kiedy co sie dzieje :Pbo na dwa fora to troszkę za mało czasu mam jednakże postaram sie być na bieżąco

HMMMM

A'propos zaśmiecania to mamy już POWITALNIE.... :biggrin:

Ale powitać kolegę :banghead: