Bonus Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam :notworthy: mam problem kupiłem rm 125 i był do zorobienia nikasil .Zrobiłem co trzeba moto ma nowy tłok i chodzi.Ale kolo dał mi dyfuzer od nie tego moto jest on chyba od jakies 80 . Nie mam juz kasy na nowy dyfuzer i mam chec przerobic ten zeby pasował tylko nie wiem czy moto na takim dyfuzerze bedzie dobrze chodzici nie bedzie zadnych innych problemow bo jak nie mozna tak zrobic to szkoda dyfuzera. Robił ktos cos takiego kiedys prosze odpowiedz Moze ma ktos tanio dyfuzer do suzuki rm z 1996 r. albo chce kupic do 80 nie wiem jeszcze do jakiej jest ale moge wyslac foto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 hmm bardzo dziwne , ale u nas mamy taka sama suzuke rm 125 z calym wydechem od 80cm i powiem Ci tak , zalozylismy nowy tloczek itp i jedzie na jakies 75% mocy , ten wydech ja poprostu blokuje ma za mala przepustowosc , wiec nie warto przerabiac zeby pasowal lepiej kupic jakis uzywany pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonus Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 No a moze ktos chce sprzedac taki dyfuzer ;>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czepnę się nieco. Komora rozprężna nazywa DYFUZOR...nie dyfuzer.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonus Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czepnę się nieco. Komora rozprężna nazywa DYFUZOR...nie dyfuzer.. Pozdrawiam. Dzieki :wink: dobrze ze powiedziałes juz nie popełnie wiecej takiego błedu :notworthy: Przepraszam :cool: w sumie juz znalazlem rmke na czesci pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi