viperPL Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Wiam. Szukam jakis znaczków kontrolek np jakies miniaturki dystrybutorów :wink:) co by robilo za kontrolke rezerwy jaies tam strzaleczki , znaczki swiatelek mijania itp . Za pomoc stawiam WIELKIE piwo na trasie .... jesli ktos jezdzi zimą tak jak ja :() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Rezerwa: Kierunki: Światła Luz Olej Co tam ci jeszcze potrzebne? Może Ci to na folii druknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 Wielkie dzieki :wink:) Drukne sobie na plexi :()) jeszcze raZ big THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 THX WR, mi też się bardzo przydadzą , próbowałem cos samemu w PhotoShopie wyskrobać ale mi sie nie podobały, no ale te są porządne PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 Takie mam pytanie! jak zamierzacie to wydrukowac? Ja myslalem o sztywnej plexi i elestycznej foli... folia moze byc barwiona aby kontrolki byly kolorowe tylko trzeba by bylo sie pobawic jak to zrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 No wlasnie jak to sie je ????Bo ja w XJ mam jedne puste okienko , i chetnie bym se zrobil tam kontrolke rezerwy tylko jak to nannniesc na deske rozdzielcza zeby wszystko wygladalo ladnie i zgrabnie??????HELP !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 27 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jezeli ktos lubi sie pobawic to mozna sprobowac takiej matody, zrobic w komputerze tarcze zegarow razem z tymi piktogramami (w Corelu, Illustratorze czy w Photoshopie) zaniesc do naswietlarni tak zeby naswietlili na sitodruk (od biedy mozna wydrukowac to na kalce) a nastepnie zaniesc do drukarni tak zeby wydrukowali to sitodrukiem na plexie. Sporo zabawy ale czego sie nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 A może ktoś posiada wzory cyferblatów Bylbym bardzo wdzieczny !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Dorzuc jeszcze symbol kontrolki ladowania jesli posiadasz i jesli mozesz, bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi