-Jurgen- Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moje latanka koło Płocka http://jurgen.qqryq.biz/kml/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 TEraz moze Poznan. Oczywiscie najlepiej opsmigac po Poligonie w Biedrusku, suer teren ogromny, ciagle blota i hopki. Polecam takze wyprawy wzdloz warty, a takzze swietna jesst puszcza zielonka - (ale tam nie mozna:P)Daj namiary na Biedrusko,najlepszy punkt wypadowy.Mieszkam koło Międzychodu,więc to 2 godz. jazdy.Nie mam rozeznania w którym miejscu zacząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtct Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Macie jakieś trasy w okolicy śląska cieszyńskiego? Wiem, że nielegalnie to można w wielu mniejscach pojeździć, ale może macie jakieś ulubione trasy, na których nikt raczej nie ściga? Edytowane 19 Września 2013 przez wtct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi