mrjack Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 a, jeszcze apropo hondy nashttp://www.motocykl.org/newsy.php?id_news=84 "ale to juz byloooo.... i nie wroci wiecej... " :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 a to dobry link dla tych, którzy twierdzą że Japończycy nie potrafią zrobić moto z charatketerem, duszą, zresztą jak zwał tak zwał. Ta Honda jest 1e+99 razy ładniejsza od KTM'a z wcześniejszego linka. Wiem, wiem, kategoria trochę inna bo to naked a to plastik, no ale... :( pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjack Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 jak zwykle - kwestia gustu :wink: mnie sie te 3 motocykle podobaja i tyle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 A widzisz...walory wizualne można oceniać tylko subiektywnie. Moim akurat zdaniem o wiele ładniejszy jest KTM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi