Gość NULKA Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Taaa kobieta CIę zawsze pocieszy :buttrock: Nie ma to jak nasz kochana poczta dlatego lepiej opłacic kuriera Marcin --- sezon zimowy jest Twój !!!!!!!!!! GRAPITULEJSZYN :clap: :buttrock: "Brzydulka" jest piękna w tej swojej brzydocie :banghead: No to okazji do alkoholizacji będzie w Borkach - jesssssssssssssssssssssss aż nie da się policzyć.Ilość - jakieś XXXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :biggrin: I poczta też się wyrobi na czas!I co Mati kobieta nie potrafi pocieszyć--- jeszcze nie wiesz jak potrafi :cool: Marcin - czujesz się choć deczko pocieszony?Cio Tak się zastanawiam --- bo jakoś mi się za Wami cni znaczy tęskni i namawiam moją połówkę na wyjazd. Niepijący się przydadzą co nie? Oj chyba się wybiorę. Chociaż są argumenty na "nie".Ale pokusa robi swoje :crossy: Ach te Borki!!!!!!!!!!!!!!!! Marcin My już Twój sprzęt opiliśmy żeby się oponki nie rozeschły i dobrze "Brzydulka" śmigałahttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8512e3be9f656f8.htmlA to jeszcze przed opijaniem Marcinowego moto-- musieliśmy coś kupić. Jeszcze nie piłam a już mnie przewracało :biggrin: :wink: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f7e8c9541a06dec.htmlI próbowałam tańca na rurzehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a89ef962b4951f3.htmlA tu się kiedyś uczyłamhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/672525d171790b22.htmlMati poznajesz to miejsce? POZDROWIONKA :clap: :biggrin: Przemek - a to dla Ciebiehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2d2d1e4a864afc94.html2.00 w nocy a mnie się na szaleństwo zebrało ;) Śnieg i świat w bieli jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 noo bracie... :) oficjalne gratulejszyn :notworthy: :D piękna ta Twoja "brzydula"....kurcze, w przyszłym roku jak bozia da, też coś takiego będę chciał sobie sprawić GRATKI!!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 haha super fotki Nulka, dzięki za gratulacje Norbik. Mam nadzieję, że jak podziduje w towarzystwie endurowym to będe mógł Ci lepiej pomóc w wyborze, choć myślę, że sam możliwości drki nie ogarnę w całości jeszcze długo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 choć myślę, że sam możliwości drki nie ogarnę w całości jeszcze długo :buttrock:No przestań, to tylko 350-tka ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 i o to właśnie chodzi !! :buttrock: cały rok Spoko, spoko mam to na co dzien ;) Gratulacje nowego nabytku, ale ............ teraz to chyba bedziesz musial zamienic mieszkanie na mniejsze, co ??? :buttrock: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 wiem, ale widziałem co na niej ludzie wycinają ;) normalnie jeździli na 2 kołach wiesz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Ale Listek31 jest i trzyma rękę na pulsie he he he Więc i na pocztę jest rada.Mam nadzieje że macasz już swoją paczuszkę he he he Edytowane 13 Listopada 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Spoko, spoko mam to na co dzien :notworthy: Gratulacje nowego nabytku, ale ............ teraz to chyba bedziesz musial zamienic mieszkanie na mniejsze, co ??? :crossy: :D zmieniam na mniejsze niestety nie jest " :D " ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D Ale Listek31 jest i trzyma rękę na pulsie he he he Więc i na pocztę jest rada.Mam nadzieje że macasz już swoją paczuszkę he he he Jeszcze raz dzieki za pomoc Listek, macam paczuszke, przymiarka już była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Git cieszę się że mogłem pomóc. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Git cieszę się że mogłem pomóc. Ty kolego to zloty czlowiek jestes :crossy: :notworthy: I flaszeczke odpowiednia zmontujesz :D i paczke zalatwisz .... :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Gratulacje i zazdraszczam :) Musisz się jednak pogodzić z dojściem nowych obowiązków.. od tej pory musisz też ogarniać się w dziale Enduro/Motocross/Supermoto/Trial/Quad :wink: ;) PoZdR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 na razie tytlko czytuję, ale myślę, że za jakiś czas zacznę się też wypowiadać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 na razie tytlko czytuję, ale myślę, że za jakiś czas zacznę się też wypowiadać :evil: proszę.. tylko nie to :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Z kurierami też różnie bywa, właśnie czekam na paczkę i muszę na jakiś czas wyjść, niestety nie idzie się dodzwonić do firmy kurierskiej aby ustalić z kurierem, o której będzie. Oczywiście w przypadku poczty to nawet nie ma co marzyć o możliwości ustalania czegokolwiek. Żeby nie było całkiem off-topic:Marcin jeszcze raz gratuluje, mam nadzieję, że jeśli jeszcze nie w zimie to na wiosnę też będę terrowzował okoliczne lasy i pola ;) a jestem ciekawy gdzie rejestrujesz?? bo jak na wiktorskiej to sobie jeszcze pochodzisz (nie bój się jeszcze mase błędów się znajdzie) :biggrin: znam ten ból!!! miesiąc rejestrowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a jestem ciekawy gdzie rejestrujesz?? bo jak na wiktorskiej to sobie jeszcze pochodzisz (nie bój się jeszcze mase błędów się znajdzie) :icon_mrgreen: znam ten ból!!! miesiąc rejestrowałem.Uwinoł sie w prawie tydzień :biggrin: Mi rok temu zajeło .................... godzinke (ale wszystkie dokumenty wcześniej przygotowane) ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi