aprilia rx 50 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam mam problem gdyz narazie mam świece od samochodu w mojej aprilce ale cos nie chce chodzic i musze zmienic tylko nie wiem jaka jest zalecana przez producenta... Prosze o odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Masz stronkę z ngk:http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=...&h=APRILIA&m=50 jak chcesz odpowiednik z innej firmy to sobie poszukaj na stronie producenta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 BR9ES, a swoją drogą to mógłbyś użyć szukajki, bo o świecy do minarelki jest już wiele tematów... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Do silnika AM5 BR8ES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi