Avi Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 To sie zdecyduj czy nie popierasz czy jednak 1 piwko jest dozwolone.... No i picie w czasie kierowania pojazdem to juz chyba bylby szczyt :icon_rolleyes: Temat generalnie poruszany wielokrotnie, nie tylko tutaj, a ja sie zastanawiam czy ktokolwiek zareagowalby widzac pijanego czlowieka wsiadajacego do samochody czy na motocykl... Ilu takich "wczorajszych" wraca po zlotach i innych imprezkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Od zawsze jest z tym problem, takie samosieje z Nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 czy ktokolwiek zareagowalby widzac pijanego czlowieka wsiadajacego do samochody czy na motocykl... Ilu takich "wczorajszych" wraca po zlotach i innych imprezkach?Ja reaguję. Jeśli gość nie słucha argumentów słownych, wtedy dzwonię na policję. Jak dotychczas większość słuchała a tylko jeden jest do dzisiaj na mnie obrażony /ale przynajmniej żyje i nikogo nie skrzywdził/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi