orioli Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie wiem skąd biorą się te utyskiwania na temat Aprilii. Akurat pod względem jakości wykonania stoją bardzo wysoko, są przemyślanie skonstruowane i nie sądzę aby były bardziej awaryjne od hond. Jeśli chodzi o silnik yamahy to krążą już o nim legendy. Dodam tylko że w aprilii jest lepiej dostrojony niż w oryginale :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_Stg Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 z dwojga zlego lepiej Honda ;) A tak na powaznie to: Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 z dwojga zlego lepiej wziac cos dobrego :biggrin: KTM'a na przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie wiem skąd biorą się te utyskiwania na temat Aprilii. Od nadetych harleyowcow? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Od nadetych harleyowcow? :icon_mrgreen: Nie ma co ciągnąć tytułowego tematu.Z dwojga złego: Aprilia czy Honda - wybrałem Yamahę. Nawinęła się używana Yamaha XTZ660 Ténéré. Jakoś tak uznałem, że zamiast 8k EUR można wydać 4k, a resztę spożytkować na inne zabawki. A cieszę się jak z nowego. Rocznik '98, przejechane 25300 km, import z Germanii. I dopiero teraz zauważyłem, że Virago było małe. Ale cóż - z wcześniejszego doświadczenia na dwóch kółkach miałem rower i skuter. Virago zostało w rodzinie - przejęła je małżonka. PozdrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi