koronka44 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Cześć, Może mały kijek w mrowisko, choć tu nikogo nie ma prawie nigdy: czy przy funkcjonującym fajnie moto3miasto.pl, ta część ma istnieć? Jeśli tak, to może czasami ktoś ruszyłby ...myszką i kliknął, i cos tu napisał... :) A jak nie, to nie wiem po co to wisi...Może Ludziska można to ożywiśc jakościk? :banghead: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Cześć, Może mały kijek w mrowisko, choć tu nikogo nie ma prawie nigdy: czy przy funkcjonującym fajnie moto3miasto.pl, ta część ma istnieć? Jeśli tak, to może czasami ktoś ruszyłby ...myszką i kliknął, i cos tu napisał... :icon_twisted: A jak nie, to nie wiem po co to wisi...Może Ludziska można to ożywiśc jakościk? :icon_twisted: Pozdrawiam, Jak to nikogo nie ma? Ja jestem :icon_twisted: Nawet staram się coś tu napisać od czasu do czasu... noo, o ściance temat zapodałem ostatnio, ale mało kto się wspina :P A tak na poważnie to rozkręcić zawsze można, pogadać... hmm, poniekąd jako moderator działu może powinienem też przejąć funkcję "wodziryja" ;) Generalnie chętnie wysłucham wszelkich propozycji i sugestii co do tego działu, jak będą chętni to może i uda się coś zmajstrować.Mamy w 3mieście jakieś kilkadziesiąt tysięcy jednośladów na ulicach zapewne, do tego dochodzi mnóstwo różnych grup bardziej lub mniej formalnych i co najmniej kilka for internetowych, na których sam bywam, a gdzie zagląda niewielki ułamek procenta ogółu jeżdżących... miejsce na wszystko się znajdzie. Najfajniej by było, gdyby ci co nie chcą, przestali tu zaglądać, a cała reszta, która miałaby ochotę coś tu stworzyć... od podstaw w zasadzie, wypowiedziała się w tym temacie. Tzn. generalnie wiem, że forum jako takie przegląda regularnie mnóstwo ludzi z 3city - zwłaszcza jeżeli chodzi o tematy ogólnomotocyklowe, techniczne itp. - ale ze zlotami możnaby zrobić coś bardziej kameralnego... niekoniecznie dotyczącego samych zlotów, zwłaszcza, że zima idzie i w ogóle ;) Tak więc, Koronka - jeżeli rzeczywiście masz chęć zająć się ożywianiem działu - zapraszam ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek42 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Czesc!Jestem co prawda nowy w Forum.Pochodze z Gdanska i mam nadzieje poznac paru kolegow(zanki),ktorzy w tym regionie jezdza.Jestem w niemieckim Forum (www.motorrad-zeit.de) i wierz mi,ze tam brakujecos takiego jak podzial na regiony!Administrator,ktory mieszka w "mniej" atraktywnym regionie do jazdy motoremjest "zazdrosny",ze ludzie w ciekawszych miejscach(dla jazdy motocyklami)sie grupuja.Tutaj,przynajmniej mozna,jesli ktos pochodzi np. z Torunia moze sie z ludzmi w okolicyspotkac! :D Nie wiele moge naturalnie powiedziec jesli chodzi o spotkania i znajomosci(za krotko w Forum),ale mysleze jak przyjade z kolegami(2 razy w roku),to nie bedziemy (dzieki 3miasto) sami jezdzic.Byloby sympatycznie,jak bysmy tez Ciebie poznali!! :banghead: Pozdrawiam Jacek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Żyję i śledzę to subforum :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No wiadomo, Sopociaki to Fajni Ludzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi