wojtek85 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 czescjestem szczesliwym posiadaczem intrudera 1800 i juz pora na wymiane oleju moto ma przejechane 1600km a ja nie mam pojecia jak sie to robi ile tego oleju powinno byc gdzie wlac i jaki olej bylby najlepszy do takiego sprzetu .jesli ktokolwiek by posiadal informacje na ten temat bede wdzieczny pozdrawiam czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 czescjestem szczesliwym posiadaczem intrudera 1800 i juz pora na wymiane oleju moto ma przejechane 1600km a ja nie mam pojecia jak sie to robi ile tego oleju powinno byc gdzie wlac i jaki olej bylby najlepszy do takiego sprzetu .jesli ktokolwiek by posiadal informacje na ten temat bede wdzieczny pozdrawiam czesc W najbliższym serwisie SUZUKI. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 W najbliższym serwisie SUZUKI. Popieram!!!Dość zamotana procedura!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi