Skocz do zawartości

Pielgrzymka motocyklistów na Jasną Górę 2008, oraz spotkanie przed

Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ekipa z Prudnika jedzie dzień wcześniej tj. w sobotę na zlot przed jasną Górą ,wiec w niedzielę będziemy na miejscu .

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Witam, ja moto już bede miał, ale znowu z prawkiem ciężko... Słyszałem, że po zdaniu egzaminu można wziąć jakiś papierek w WORDzie i na nim jeździć zanim się wymieni prawko? Ktoś wie, czy to prawda?

Witam, ja moto już bede miał, ale znowu z prawkiem ciężko... Słyszałem, że po zdaniu egzaminu można wziąć jakiś papierek w WORDzie i na nim jeździć zanim się wymieni prawko? Ktoś wie, czy to prawda?

Hmmm a ja natomiast słyszałem , ze to bujdy. Sam tak chciałem zrobic kiedyś ale dupa nic z tego nie wyszło. Najlepiej jak sie spytasz swojego instruktora.

• 3 tygodnie później...

do wyjazdu zostało raptem kilka dni :wink:

Człowieku w pierwszej sekundzie wziąłem to dosłownie...

I myślałem, że już w następny weenekd :bigrazz:

Pozdro! :(

Edytowane przez mc007

koledzy ja prawdopodobnie śmignoł bym z wami do Częstochowy,tyle że napiszcie jaką prędkość przewidywaną macie?? dołączyłbym w kluczborku bo jade z namysłowa, 7 kwiecień mam egzamin na moto a nawet jak nie zdam pojade bez uprawnień bo mam na auto prawko to grozi mi 300 zł ale w grupie jak sie zczają nie da rady na czole nie mam napisane że nie mam kat A. Tobik ty jedziesz może?? to byśmy np z wołka wybili we 2,albo więcej bo tam u was też jest pare maszyn...

Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 --->

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

ja więcej jak 100 nie planuje jechać, bo powyżej tej prędkości stresa łapie i nie lubie smigać. W Kluczborku możemy zgadać się na rynku np. a co do godziny, to jeszcze jest czas.

a ty mc007 nie stresuj się, tylko zdawaj ten egzamin 1 kwietnia i odbieraj papiery :-)

Brylu, jeszcze nie wiem na 100% czy bede na Częstochowe uderzał,ale raczej tak. W Namysłowie śmiga jeszcze Dzidek na Fireblade. Jestem z nim w grupie na studiach. Z Wołczyna bedzie jechała pewnie ekipa połączona z ekipą Byczyńską.

• 2 tygodnie później...

LukaszXVS ja będe leciał z krapkowic. Gdzie i o ktorej?? Piotrek a może umówimy się sie gdzieś po

drodze. Jak byś poleciał przez Olesno to razem nam wypada w Lublińcu. Co myślicie? I najlepiej umówmy

sie juz teraz bo jak znowu padnie forum to sie nie znajdziemy