piter 1600 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ekipa z Prudnika jedzie dzień wcześniej tj. w sobotę na zlot przed jasną Górą ,wiec w niedzielę będziemy na miejscu . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Piotrek , żem Cie dziś widział w Klb. Wjeżdzałeś na ul konopnickiej kolo bagietki. Niestety ja w skodzie jechałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 heh, to pewnikiem ja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Witam, ja moto już bede miał, ale znowu z prawkiem ciężko... Słyszałem, że po zdaniu egzaminu można wziąć jakiś papierek w WORDzie i na nim jeździć zanim się wymieni prawko? Ktoś wie, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam, ja moto już bede miał, ale znowu z prawkiem ciężko... Słyszałem, że po zdaniu egzaminu można wziąć jakiś papierek w WORDzie i na nim jeździć zanim się wymieni prawko? Ktoś wie, czy to prawda? Hmmm a ja natomiast słyszałem , ze to bujdy. Sam tak chciałem zrobic kiedyś ale dupa nic z tego nie wyszło. Najlepiej jak sie spytasz swojego instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ok, koniec spamu, do wyjazdu zostało raptem kilka dni :icon_biggrin: pora umawiac się konkretnie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) do wyjazdu zostało raptem kilka dni :wink: Człowieku w pierwszej sekundzie wziąłem to dosłownie...I myślałem, że już w następny weenekd :bigrazz: Pozdro! :( Edytowane 24 Marca 2008 przez mc007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 koledzy ja prawdopodobnie śmignoł bym z wami do Częstochowy,tyle że napiszcie jaką prędkość przewidywaną macie?? dołączyłbym w kluczborku bo jade z namysłowa, 7 kwiecień mam egzamin na moto a nawet jak nie zdam pojade bez uprawnień bo mam na auto prawko to grozi mi 300 zł ale w grupie jak sie zczają nie da rady na czole nie mam napisane że nie mam kat A. Tobik ty jedziesz może?? to byśmy np z wołka wybili we 2,albo więcej bo tam u was też jest pare maszyn... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ja więcej jak 100 nie planuje jechać, bo powyżej tej prędkości stresa łapie i nie lubie smigać. W Kluczborku możemy zgadać się na rynku np. a co do godziny, to jeszcze jest czas. a ty mc007 nie stresuj się, tylko zdawaj ten egzamin 1 kwietnia i odbieraj papiery :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Brylu, jeszcze nie wiem na 100% czy bede na Częstochowe uderzał,ale raczej tak. W Namysłowie śmiga jeszcze Dzidek na Fireblade. Jestem z nim w grupie na studiach. Z Wołczyna bedzie jechała pewnie ekipa połączona z ekipą Byczyńską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja najprawdopodobniej dołacze do grupy w olesnie, tylko napiszcze o ktorej godzinie i gdzie P.S. jedzie ktos z krapkowic/opola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam, pora już jak najwyższa, aby umawiać się konkretnie. Ja proponuję wyjazd z Kluczborka ok 8, bo nie chcę pchac się do tej gigantycznej parady. To tylko propozycja, jestem otwarty na wszystkie propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy122 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja mam takie pytanko :) Bo w tamtym roku zbierali sie wszyscy z opola,wolczyna,namysłowa itp w kluczborku i cała parada jechała do Częstochowy w tym roku też jest tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 nic nie wiem na ten temat, ale jak by co to dajcie znać, z tym, że ja na parade w częstochowie się raczej nie wybieram, bo szkoda mi mszyny, jesli tam ma być jak było, z tego co czytałem, rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 LukaszXVS ja będe leciał z krapkowic. Gdzie i o ktorej?? Piotrek a może umówimy się sie gdzieś po drodze. Jak byś poleciał przez Olesno to razem nam wypada w Lublińcu. Co myślicie? I najlepiej umówmy sie juz teraz bo jak znowu padnie forum to sie nie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi