Brylu 1989 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ja musze sie jeszcze dokładnie z kluczborkiem ugadać czy będą szybko jechać,bo bym tam dołączył Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja bym chętnie z wami pojechał ale jeszcze karty na moto nie mam ,może w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) tomulus, jesli piotrek wyjezdza o 8 to my bysmy musieli kolo 7 wyjechac, i moglibysmy dołaczyc do wszystkich w lublincu tak jak mowisz. napisz mi twoj nr tel na PW bo zapomnialem zapisac w komorce i mi gdzies sie zapodzial jesli bedziesz lecial przez zdzieszowice to mozemy sie spotkac na rondzie koło Autostrady w Gogolinie, ale dokładniej ugadamy sie przez tel kolo piatku Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Piotrek leci przez Olesno, bo mnie zabiera :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 piotrek01 ja bez prawka jade i żyje :banghead: Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 tak, ja lece przez Olesno, a Brylu ze mną nie chcesz jechać? Boisz dostać się po zębach za ubłocenie mojej hondy :banghead: a tak serio, to tempo sobie narzucimy raczej lajtowe, myślę, że wiecej jak 100-110 nie będę jechał, oczywiscie w terenie zabudowanym trochę mniej. Co do Lublinca, to ja mam o jakieś 20 km dalej niż przez Olesno i pozniej Przystajń, ale mi to lotto. A Wy chcecie jechać na paradę? Czy tak jak ja sobie odpuszczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja sobie chyba podaruje. A to w takim razie od razu się wbijamy na te błonie pod klasztorem??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam!Ostatnio jakies choróbstwo mnie dręczy, ale do niedzieli chyba ozdrowieje jakos. W Wołczynie panuje lekki chaos, bo nie wiadomo jeszcze kto jedzie i tak dalej. Ale na oko z 6-7 maszyn poleci z samego wołka. Problem w tym, że jechanie w dużej grupie to jest naprawde kupa, bo non stoper żąglerka biegami jest i wolno sie bedzie jechało, podejrzewam ze koło 80km/h. Ja mam tył zajęty, więc nikogo juz nie wezme. Tak naprawde to dojechanie na Częstochowe w grupie 30-40 maszyn to niezła męczarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dojechanie na Częstochowe w grupie 30-40 maszyn to niezła męczarnia. tak, popieram, myślę, zeby uformowac się w jakieś mniejsze formacje, np po 3-5 moto. Ja sobie chyba podaruje. A to w takim razie od razu się wbijamy na te błonie pod klasztorem??/ tak, bo chcę wejść na mury obronne i zrobić fotki/filmik, jak to stado się wtłacza na błonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 tak, popieram, myślę, zeby uformowac się w jakieś mniejsze formacje, np po 3-5 moto. Na razie nie ma problemu bo zadeklarowało sie tylko kilka osob no chyba ze dołączy ktoś tylko czytający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wiem jak to jest, jak jechałem na górę sw. anny. Jechałem sam, nie z tąd ni z owąd nagle znalazłem się w paradzie 20 motocykli :icon_biggrin: A co z tym Lublincem? Ustawiamy się tam? Bo tak prawde mówiąc, to jeśli nie tam, to marne szanse, ze odnajdziemy się w tłumie :-) Ale mnie nosi, już nie umiem się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_K Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja tam po drodze gdzieś się podłączę, ale gdzie jak i do kogo to będzie wiadomo dopiero w niedziele rano ok 9. Może będzie "mię" ze 3, 4 maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam - mam pytanie czy w niedziele rano leci ktos może z okolic Niemodlina,Opola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy122 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Hmm to już w tą Niedzielę :( Wiec jak to bedzie ? Pogadam jeszcze z ludźmi z klb czy jedzie ktoś wiecej pozdro "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 co jak ma być? ja około 8 rano wsiadam na maszynerię i gnam do Olesna, a pozniej do Lublinca, a następnie na Częstochowę. To jak, na którą umawiamy się w Lublincu i w którym miejscu (nie znam tej miejscowości, więc proszę łopatologicznie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi