Thomaszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Chodzi o to, ze bedzie sie zapalac przy okreslonych obrotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 tak, już obmysliłem jak to zrobić :) Jak zmontuje to opowiem czy działa :P wrazie czego prosze o kontakt 528995 (to jest numer gg :]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_p Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 chodzi oto żeby się kontrolka zapalała jak silnik przekroczy zadaną temperature( np.110 st./c albo 130) zależy jaki silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 a ja wpadlem na pomysl zy sobie do tzr-ki taki witacz zrobic - wkrecanie do 13tysi przy wlaczeniu zaplonu. tylko jeszcze musze obczaic czy to idzie impulsami czy zwieksza sie prad (chyba impulsy). zrobie to nakrece filmik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ogor_89 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Czy mógłby mi ktoś dać link do schematu wskaźnika temp. najlepiej takiego z 10-cioma diodami LED (najlepiej z opisem która dioda to jaka temp.). ja go sobie później przerobie i wyskaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi